Menu
Vind de sterren en win!

Vind de sterren en win!

In de nacht van dinsdag op woensdag worden 11 van de 'All Ajax'-campagne abri's (bus- en tramhaltes) en mupi's (informatiepanelen) van JCDecaux voorzien van een unieke sticker. Vind je één van deze stickers en lever je deze woensdag 11 juli in bij de balie van de Ajax Experience, dan krijg jij een toegangsbewijs voor een exclusieve Meet & Greet met enkele spelers.

Vanaf dinsdagavond zijn er, ter gelegenheid van de introductie van het nieuwe thuisshirt, door heel Amsterdam uitingen zichtbaar met de 'All Ajax'-campagne van adidas. Op de uitingen zijn twee kenmerkende details van het nieuwe thuisshirt zichtbaar. Het betreft de drie geborduurde gouden sterren op het shirt en het oude logo, dat als een soort watermerk is verwerkt in de rode baan.

Woensdagochtend tussen 7 en 10 uur worden via de Ajax Twitter hints gegeven over de locatie van de 11 stickers. Als jij een van de stickers inlevert op dezelfde dag bij de balie van de Ajax Experience, krijg je een exclusieve Meet & Greet met enkele Ajacieden. Uit handen van de spelers krijg je bovendien het nieuwe Ajax-thuisshirt cadeau. De Meet & Greet zal plaatsvinden op donderdag 12 juli in Amsterdam.

Let op: deze actie geldt alleen op woensdag 11 juli!


Tekst en foto: Ajax.nl

Ga naar de Ajax Twitter

Bekijk hier het nieuwe thuisshirt