Menu

VIP Mitchell ziet Ajax winnen!

Mitchell Schroevers is winnaar geworden van de prijsvraag rondom de thuiswedstrijd tegen Maccabi Tel-Aviv. Hij beantwoorden alle drie de vragen goed, werd getrokken onder de vele goed inzendingen en zat daarom samen met zijn vader op een VIP-plek tijdens de derde Champions League wedstrijd.

Mitchell en zijn vader nemen de kaarten in ontvangst.

Voorafgaand aan de wedstrijd kreeg Mitchell bij de hoofdingang de kaarten overhandigd. Nog snel even een foto nemen voor de Ajax Jonge Schare-site en dan gelijk het stadion in. De avond werd helemaal goed omdat Ajax ook nog eens overtuigend won met 3-0!


Zeer snel maak je als Ajax Jonge Schare-lid wederom kans op VIP-kaarten. Voor de thuiswedstrijd tegen NEC op 31 oktober geven we 2x2 kaarten weg, later zullen we 2 VIP-kaarten weggeven voor de thuiswedstrijd tegen Bayern München. Hou dus goed de website in de gaten of als je jezelf heb aangemeld voor de Ajax Jonge Schare nieuwsbrief dan krijg je persoonlijk bericht over de prijsvraag. Alvast succes!

Hierbij nog de antwoorden op de vragen met als hoofdprijs twee VIP-kaarten voor Ajax – Maccabi Tel-Aviv waren:
Vraag 1. Wat waren de eerste twee uitslagen van Maccabi Tel-Aviv in de Champions League poule van dit seizoen?
Antwoord: Thuis 0-1 tegen Bayern Munchen en 1-0 bij Juventus

Vraag 2. In welk jaar is Maccabi Tel-Aviv opgericht?
Antwoord: 1906

Vraag 3. Welke club verloor van Maccabi Tel-Aviv in de derde kwalificatieronde van de Champions League?
Antwoord: Paok Saloniki

Verslag van Mitchell Schroevers van Ajax-Maccabi Tel-Aviv.
Nou, dat was even schrikken op vrijdagmiddag. Krijg ik een mailtje van de jonge schare van Ajax:
Beste Mitchell, van harte gefeliciteerd met het winnen van de 2 VIP-kaarten voor de wedstrijd Ajax - Maccabi Tel-Aviv. Eerst denk je dat iemand een grapje met je uithaalt, maar nadat er maandagmorgen gebeld is, weet ik het zeker: ik ga naar een champions-leaque wedstrijd van Ajax.
Samen met mijn vader komen we om 18.15uur aan bij de Arena en parkeren we in P1. Ook dit is prima geregeld. Daarna melden we ons bij de hoofdingang en vragen naar Edwin Gerritsen, coordinator van de jonge schare. Edwin komt samen met een fotorafe en overhandigt mij de 2 VIP-kaarten. De fotografe maakt enkele mooie foto's hiervan.
Hierna drinken en eten we wat en gaan dan naar onze zitplaatsen. We hebben een geweldige plaats, vlak bij de middenlijn. Dan eindelijk de wedstrijd. Wat een mooi gezicht, al die witte vlaggetjes. En wat een schitterend begin van de wedstrijd zelf: 1-0 via Sonck binnen 4 minuten, geweldig. Ajax gaat daarna gewoon door: 2-0 door de Jong en nog voor de rust 3-0 door van der Vaart, schitterend.
Na de rust zat er bij de meeste spelers een beetje de rem erop. Waarschijnlijk krachten sparen voor a.s. zondag: de topper tegen PSV. Wel waren er nog verschillende kansen, maar 1 kans was wel erg groot.
Een gemiste penalty van Wesley Sneyder. Ik hoorde dan ook verschillende supporters op de tribune vragen: Wat nou?? Wat nou mis???
Maar desondanks zijn de 3 welverdiende punten binnen en dat is het belangrijkste. De terugreis heb ik dan ook heerlijk geslapen. Het was geweldig en nogmaals hartelijk dank voor deze schitterende avond.

Een Ajax-groet van Mitchell Schroevers.