Menu
'VIP rondleiding' op Sportpark De Toekomst

'VIP rondleiding' op Sportpark De Toekomst

Op woensdag 11 januari kan jij samen met een vriendje een exclusief kijkje nemen tijdens de 'VIP rondleiding' op Sportpark De Toekomst.

Deuren die normaal gesproken alleen opengaan voor de spelers van Ajax, worden nu ook voor jou geopend.

Ervaar hoe het is om als speler van Ajax 1 door het leven te gaan op het mooiste jeugdcomplex van Nederland en neem een kijkje in het spelershome, de perskamer, het trainingsveld, de overdekte MiCoach hal en natuurlijk de kleedkamers van Ajax 1.

Dit unieke kijkje achter de schermen bij Ajax is exclusief voor leden van de Ajax Kids Club. Je kunt je zelf samen met een vriendje opgeven en kans maken op een 'Jij en je vriendje-dag'. Is je vriendje nog geen lid? Dan kan dat nu al voor slechts € 9,00*. Samen met jouw vriendje (dit mag natuurlijk ook een broertje of zusje zijn) maak jij kans om te worden uitgenodigd voor deze speciale tour.

Opgeven kan t/m dinsdag 3 januari. Daarna verloten we alle beschikbare plekken onder de inschrijvingen. Word je ingeloot? Dan ontvang je op woensdag 4 januari meer informatie.
De rondleidingen worden op woensdag 11 januari na schooltijd gehouden. Er zijn verschillende vertrektijdstippen tussen 13.00 en 16.00 uur. Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met je reisafstand. Voor leden van de Ajax Kids Club is deze tour helemaal gratis.

*Het eerste half jaar betaal je als lid van de Ajax Kids Club slechts 9 euro. Na het eerste half jaar gelden de normale contributievoorwaarden.

 

Inschrijving gesloten

Helaas is het niet meer mogelijk om je hiervoor in te schrijven. Bezoek regelmatig deze site om op de hoogte te blijven van nieuwe acties voor kidsclubleden!