Menu
Vizier gericht op Manchester United

Vizier gericht op Manchester United

De Ajax-selectie werkte dinsdag de eerste training van de week af. Op een van de trainingsvelden op sportcomplex De Toekomst kreeg het elftal van Frank de Boer een uitgebreide oefensessie voorgeschoteld. Het vizier is vanaf dinsdag gericht op de Europa League-wedstrijd tegen Manchester United. Goed nieuws voor de hoofdcoach in aanloop naar het duel op donderdag: Theo Janssen trainde een groot gedeelte met de groep.

Theo Janssen, die herstellende is van een liesblessure, trainde dinsdag een groot gedeelte met de groep. De middenvelder raakte in de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht geblesseerd. Derk Boerrigter trainde compleet apart van de groep met fysiotherapeut Pim van Dord. De buitenspeler is herstellende van een rugblessure.

Nicolai Boilesen, die maandagavond na bijna vijf maanden blessureleed een prima rentree kende in Jong Ajax, werkte zich weer met het eerste elftal in het zweet. Met veel plezier voltooide hij de oefeningen. Dinsdagmiddag wordt gekeken of de linksback kan spelen in de Europa League-wedstrijd tegen Manchester United donderdag. Mocht dat zo zijn, dan is het dubbel feest voor Boilesen, want op de wedstrijddag wordt de Ajacied twintig jaar. Een andere jarige Deen in de selectie is Christian Eriksen. De Ajacied is dinsdag twintig jaar geworden. ,,Weer een jaartje ouder’’, zei de jarige Job na afloop van de training met een glimlach.

Bekijk het interview met Christian Eriksen later op Ajax TV


Tekst en foto's: Ajax.nl

Kom naar de topwedstrijd Ajax - Manchester United!

Christian Eriksen is de jarige Job vandaag. Christian Eriksen is de jarige Job vandaag.
Derk Boerrigter trainde apart met fysiotherapeut Pim van Dord. Derk Boerrigter trainde apart met fysiotherapeut Pim van Dord.
Jan Vertonghen haalt snoeihard uit. Jan Vertonghen haalt snoeihard uit.
Theo Janssen trainde deels met de groep. Theo Janssen trainde deels met de groep.
Een Belgisch onderonsje tussen Toby Alderweireld en Jan Vertonghen. Een Belgisch onderonsje tussen Toby Alderweireld en Jan Vertonghen.