Menu
Vizier gericht op NAC

Vizier gericht op NAC

Op een mistig sportcomplex de Toekomst pakte de Ajax-selectie na een vrije dag de voorbereiding op de competitiewedstrijd tegen NAC Breda weer op. De spelers met interlandverplichtingen keerden donderdag terug in de vertrouwde Ajax-omgeving.

De internationals Gregory van der Wiel, Vurnon Anita, Christian Eriksen, Toby Alderweireld, Jan Vertonghen, Eyong Enoh en Nicolas Lodeiro meldden zich donderdag weer bij Ajax. Na afwezigheid van anderhalve week richt de complete groep van trainer Frank de Boer zich op de aankomende wedstrijd tegen NAC.

Derk Boerrigter trainde donderdag apart met fysiotherapeut Frank van Deursen. De vleugelspits heeft nog last van zijn rug. Theo Janssen trainde een gedeelte van de oefensessie met de groep mee. De partijvorm liet de middenvelder aan zich voorbij gaan. Janssen is herstellende van een hamstringblessure.

Dit zijn niet de enige geblesseerde spelers in het elftal van De Boer. Siem de Jong (dijbeenblessure), Nicolai Boilesen (hamstringblessure), Kolbeinn Sigthórsson (enkelblessure), André Ooijer (hamstringblessure) en de langdurig uitgeschakelde Bruno Silva (schouderkwetsuur) bevinden zich ook in de ziekenboeg van Ajax.

Het elftal van De Boer traint in aanloop naar de competitiewedstrijd tegen NAC. Het duel begint zaterdag om 20:45 uur in de Amsterdam ArenA. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar.

Tekst en foto's: Ajax.nl

Kaartverkoop Ajax - NAC

Bekijk het stadionprogramma

Lorenzo Ebecilio snelt langs Nicolas Lodeiro. Lorenzo Ebecilio snelt langs Nicolas Lodeiro.
Derk Boerrigter traint vooralsnog apart. Derk Boerrigter traint vooralsnog apart.
Hennie Spijkerman instrueert 'speler' Frank de Boer en teamgenoot Lodeiro. Hennie Spijkerman instrueert 'speler' Frank de Boer en teamgenoot Lodeiro.
Toby Alderweireld en Theo Janssen verlaten de training voortijdig. Toby Alderweireld en Theo Janssen verlaten de training voortijdig.
Mats Rits maakt een praatje met landgenoot Jan Vertonghen. Mats Rits maakt een praatje met landgenoot Jan Vertonghen.