Menu
Vizier op PAOK Saloniki

Vizier op PAOK Saloniki

Ajax verloor afgelopen zaterdag de strijd om de Johan Cruijff Schaal van FC Twente. De Tukkers waren met 1-0 te sterk voor het team van Martin Jol. Nu richten de Ajacieden hun vizier op een ander belangrijk duel: de returnwedstrijd tegen PAOK Saloniki voor een plaats in de play-offs voor de Champions League.

De training van maandagochtend stond voor de basisspelers tegen FC Twente in het teken van een uitloopsessie. De wissels en de spelers die niet in actie kwamen kregen een stevige training voor de kiezen. Zo ook kersverse Ajacied Mounir El Hamdaoui, die voor het eerst meetrainde met de groep.

De Ajacieden trainen in voorbereiding op het zeer belangrijk duel met PAOK Saloniki. Woensdag staat de tweede wedstrijd in de derde voorronde van de Champions League op het programma. Na een 1-1 gelijkspel in eigen huis, reist Ajax dinsdag af naar Thessaloniki, de thuishaven van PAOK.

Het duel met de Grieken is een cruciale krachtsmeting. Ook Jan Vertonghen beseft dat. ,,Het is de belangrijkste wedstrijd van het seizoen’’, blikte hij na de training vooruit op de wedstrijd. ,,Het is ook een lastige wedstrijd. Gelukkig hebben we een jonge en gretige groep die alles wil laten zien in alle competities van de wereld.’’

Bekijk het volledige interview met Jan Vertonghen later op Ajax TV


Foto's en tekst: Ajax.nl

Mounir El Hamdaoui (tweede links) trainde voor het eerst met de groep mee. Mounir El Hamdaoui (tweede links) trainde voor het eerst met de groep mee.
De basisspelers tegen FC Twente trainden apart met assistent Michael Lindeman. De basisspelers tegen FC Twente trainden apart met assistent Michael Lindeman.
Jeffrey Sarpong haalt snoeihard uit. Jeffrey Sarpong haalt snoeihard uit.
El Hamdaoui wist tijdens de oefenpartijen meerdere keren te scoren. El Hamdaoui wist tijdens de oefenpartijen meerdere keren te scoren.