Menu
Vizier op scherp bij Ajacieden

Vizier op scherp bij Ajacieden

In aanloop naar de ontknoping van de Eredivisie werden de spelers van Ajax onlangs aan een oogmeting onderworpen. Twee keer per seizoen komt Groenhof Optiek naar Sportcomplex de Toekomst voor oogmetingen, contactlenscontrole en optometrisch onderzoek. Groenhof is al jaren als Official Supplier aan Ajax verbonden.

Voor een topsporter is het uiteraard van belang dat zijn ogen zo optimaal mogelijk functioneren. Om die reden houdt Groenhof Optiek de ogen van de Ajax-selectie scherp in de gaten. Voor sommige spelers die al wat langer bij de club zitten is het inmiddels al een vaste traditie geworden. ‘Nieuwkomer’ Theo Janssen onderging het oogonderzoek voor de tweede keer.

Na afloop van de training had Groenhof alle meetapparatuur in een ruimte op de Toekomst opgebouwd zodat de spelers tussen training en lunch snel doorgemeten konden worden.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Theo Janssen laat zijn ogen checken. Jeroen Mulder (Groenhof) schrijft de scores op. Theo Janssen laat zijn ogen checken. Jeroen Mulder (Groenhof) schrijft de scores op.
Ook Toby Alderweireld onderging een oogcheck. Ook Toby Alderweireld onderging een oogcheck.
Joost Hulscher (Groenhof) controleert de ogen van Ricardo van Rhijn. Joost Hulscher (Groenhof) controleert de ogen van Ricardo van Rhijn.