Menu
Voetbaldag Amsterdam 2010 VOL

Voetbaldag Amsterdam 2010 VOL

Er hebben zich een heleboel Ajax Kids Club-leden aangemeld voor de Voetbaldag Amsterdam en daardoor zit dit evenement nu helemaal vol!

Op woensdag 28 april organiseert de Ajax Kids Club al weer voor de 7de keer de Voetbaldag op Sportpark De Toekomst. Alle kids die lekker willen voetballen op de velden van Ajax hebben zich hiervoor in de afgelopen weken kunnen aanmelden.

Deze dag staat helemaal in het teken van voetbal en Ajax. Er wordt een toernooi gespeeld en Kids Club-leden kunnen meedoen aan clinics die gegeven worden door trainers en spelers van Ajax! Natuurlijk is Lucky erbij met zijn Lucky Games!

Welk team wint de beker voor de eerste prijs en wie is er het beste in de clinics? Het wordt spannend!

De clinics:
1. Strafschop
2. Trucjes
3. Voetenwerk
4. Keepers

De Lucky Games:
Als vast onderdeel van dit voetbalfeest kun je meedoen aan de Ajax Lucky Games, onze eigen Ajax-Spelen, en zoals altijd zal Lucky de mascotte ook klaar staan om te knuffelen en een balletje te trappen! Uiteraard zijn er ook leuke Ajax-prijzen te winnen!

De AEGON Penaltykoning
Tijdens de voetbaldag kan iedereen (ook niet-leden) deelnemen aan de voorronden van de AEGON Penaltykoning. Ben je heel goed in penalty's nemen dat moét je echt meedoen!

De spelregels:
Er wordt gespeeld in drie leeftijdscategorieën:
- 7 en 8 jaar
- 9 en 10 jaar
- 11 en 12 jaar

Iedereen mag vijf penalty’s nemen. Schiet je er drie of meer in, dan ga je door naar de finale. Klik HIER voor meer informatie over de AEGON Penaltykoning!

Let op:
Aanmelden voor de Voetbaldag Amsterdam is niet meer mogelijk.
Iedereen die zich had aangemeld kan meedoen en zal 1 week van te voren een brief krijgen met informatie per post. Deze brief wordt woensdag 21 april verstuurd. Hou de site wel goed in de gaten voor mededelingen en eventuele veranderingen!

Tot 28 april!