Menu
Voetbaldag Amsterdam 2010

Voetbaldag Amsterdam 2010

Met de zon hoog aan de hemel namen zo'n 700 Kids Club-leden deel aan de Voetbaldag Amsterdam.

Voetballen, spelletjes, op de foto met de Champions League-beker die we in 1995 hebben gewonnen en natuurlijk handtekeningen vragen aan je favoriete Ajacied: het kon allemaal. Alle kids namen deel aan een toernooi en hadden zich kunnen opgeven voor een clinic: keepen, voetenwerk, trucjes of strafschoppen. De trainers van Ajax en de spelers van de selecte waren aanwezig om de kids van alles te leren. Té cool natuurlijk om met Gregory van der Wiel een trucje te doen, te keepen met Maarten Stekelenburg of een penalty te leren nemen door Suárez! Dit jaar was er een heel podium gebouwd waarop alle spelers kwamen te zitten om handtekeningen uit te delen. Het was een prachtige dag en iedereen had het prima naar zijn zin.

Lucky genoot van alle kids die heerlijk aan het voetballen waren. Hij heeft sinds kort zijn eigen springkussen, een eigen doelschiet-spel en een stropdasschiet-Lucky, dus Lucky was best trots om dat aan alle kids te laten zien. Lekker springen en spelen, wat wil je nog meer! Lucky liep de hele dag rond en nam een kijkje bij het toernooi, de Ajax Lucky Games en hij heeft ook even meegedaan aan de clinics zodat hij nu trucjes kan doen net zoals de Ajax-spelers!

Het was een onvergetelijke dag. Kijk maar naar de foto's!

Lucky heeft een eigen springkussen! Lucky heeft een eigen springkussen!
Even de traptechniek testen bij het doelschieten! Even de traptechniek testen bij het doelschieten!
Bij de AEGON Penaltykoning kon je testen wie er het beste penalty's kon nemen. Bij de AEGON Penaltykoning kon je testen wie er het beste penalty's kon nemen.
De kids streden om het hardst bij het pannaveld. De kids streden om het hardst bij het pannaveld.
Bij het clinicveld kreeg je les van een trainer of speler van Ajax! Bij het clinicveld kreeg je les van een trainer of speler van Ajax!
Luis Suárez stond te kijken van zoveel voetbaltalent! Luis Suárez stond te kijken van zoveel voetbaltalent!
Jeroen Verhoeven leerde de kids hoe je het beste kunt keepen. Jeroen Verhoeven leerde de kids hoe je het beste kunt keepen.
Bij de clinic 'voetenwerk' liet Gabri zien hoe je de bal het best aan je voet houdt. Bij de clinic 'voetenwerk' liet Gabri zien hoe je de bal het best aan je voet houdt.

 

Na de clinic kon je een handtekening halen van je favoriete speler. Na de clinic kon je een handtekening halen van je favoriete speler.
De spelers krabbelden op alles en iedereen! De spelers krabbelden op alles en iedereen!

 

Bij het toernooi was het spannend... Bij het toernooi was het spannend...
...Iedereen wilde natuurlijk winnen... ...Iedereen wilde natuurlijk winnen...
...Er waren goede teams... ...Er waren goede teams...
...dus de winnaars van het toernooi... ...dus de winnaars van het toernooi...
...kregen verdiend hun troffee van Demy de Zeeuw! ...kregen verdiend hun troffee van Demy de Zeeuw!
Lucky ging zelf ook nog even met de Champions League-beker van '95 op de foto. Lucky ging zelf ook nog even met de Champions League-beker van '95 op de foto.

 

Lucky heeft weer en superdag gehad en kijkt nu al uit naar volgend jaar! Lucky heeft weer en superdag gehad en kijkt nu al uit naar volgend jaar!