Menu
Voetbalfeest op de Toekomst

Voetbalfeest op de Toekomst

Sportcomplex de Toekomst is deze week het decor van de jaarlijkse Ajax Talentendagen. In totaal kwamen er maandag, dinsdag en donderdag zo'n 800 voetbaltalenten naar Ajax om hun kunsten te vertonen. Of de nieuwe Ricardo van Rhijn of Rafael van der Vaart ertussen zit, zal in de toekomst blijken.

De afgelopen dagen kwamen er vele honderden talentvolle voetballers uit 2003, 2004 en 2005 naar de Toekomst. De jeugdtrainers en scouts van Ajax hielden de verrichtingen van de voetballertjes scherp in de gaten. En niet zonder reden. In het verleden kwamen onder anderen Gregory van der Wiel en John Heitinga via de Talentendagen bij Ajax terecht.

In maart zijn voor het eerst de meisjes aan de beurt. Op een aantal woensdagmiddag zal het sportcomplex het domein zijn van voetballende meisjes. Ook voor die dagen hebben zich inmiddels al honderden deelnemers aangemeld. Dankzij het vrouwenelftal van Ajax kunnen zij vanaf nu dromen om ooit de nieuwe Daphne Koster of Babiche Roof te worden.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Gerard van Hees

Er was eerder deze week ook een speciale dag voor keepers. Er was eerder deze week ook een speciale dag voor keepers.
Zien we hier de toekomstige Vermeer of Cillessen? Zien we hier de toekomstige Vermeer of Cillessen?
Deze nummer 12 is zijn tegenstanders te snel af. Deze nummer 12 is zijn tegenstanders te snel af.
Twee jonge talenten in een fel duel om de bal. Twee jonge talenten in een fel duel om de bal.
De talenten werden goed in de gaten gehouden door de jeugdscouts van Ajax. De talenten werden goed in de gaten gehouden door de jeugdscouts van Ajax.
De talenten beleefden allemaal een onvergetelijke dag bij Ajax. De talenten beleefden allemaal een onvergetelijke dag bij Ajax.
And the winner is... And the winner is...