Menu
Voetbalwereld luidt Arie van Eijden uit

Voetbalwereld luidt Arie van Eijden uit

De Nederlandse voetbalwereld heeft vrijdagavond Arie van Eijden uitgeluid tijdens een zeer druk bezochte afscheidsreceptie in het Amstel Hotel in Amsterdam. John Jaakke, Henk Kesler en Michael van Praag spraken mooie woorden tot de afscheid nemende directeur van Ajax. ,,Ik zal bijna op een wolk naar buiten zweven als ik deze mensen, zo hoor", aldus de ontroerde Van Eijden.

Al vanaf het moment dat receptie begon in de prachtige Spiegelzaal van het imposante Amstel Hotel stroomden de mensen toe om Arie van Eijden hun respect te betuigen. Na 29 jaar Ajax, kwam de tijd van afscheid voor de Amsterdammer. Dat zoveel bekenden uit de voetballerij de weg naar Amsterdam wisten te vinden, deed hem zichtbaar goed.

Een overzicht van de receptie.

Aan het einde van de speeches van voorzitter John Jaakke, waarin hij Arie van Eijden zijn eigen Arie Magazine en een prachtige cruise door de Carribean aanbood, Henk Kesler en erevoorzitter van Ajax maar sprekend als voorzitter van de Raad van Commissarissen van de Eredivisie NV, Michael van Praag, nam Arie van Eijden zelf het woord. ,,Ik zal bijna op een wolk naar buiten zweven als ik deze mensen allemaal hoor. Maar ik blijf met beide benen op de grond staan", beloofde hij iedereen.