Menu
Voetvolley- en koptraining als herstel

Voetvolley- en koptraining als herstel

De basisspelers uit de wedstrijd tegen NEC legden zich maandag onder meer toe op een partijtje kop- en voetvolleyen. Twee Ajacieden, die zondag in elk geval niet meespeelden in Nijmegen, kopten en trapten naar hartenlust mee: Frank en Ronald de Boer.

Op het trainingsveld naast het kop- en voetvolleyveld werkte een ander groepje Ajacieden zich in het zweet. Dennis Bergkamp was een van de trainers die een sessie belegde met onder meer Thulani Serero en Kolbeinn Sigthórsson. Ook Eyong Enoh liet zich zien op het trainingsveld. Hij trainde apart met fysiotherapeut Pim van Dord.

Houd Ajax TV in de gaten voor een verslag van de maandagtraining van Ajax.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Theo Janssen, Siem de Jong en Christian Eriksen vormden een partij. Theo Janssen, Siem de Jong en Christian Eriksen vormden een partij.
De gebroeders De Boer aan de bal op het kop- en voetvolleyveld. De gebroeders De Boer aan de bal op het kop- en voetvolleyveld.
Lasse Schöne en Ronald de Boer zien hun ploegmaat Frank de Boer koppen. Aan de overkant van het net wacht Siem de Jong af. Lasse Schöne en Ronald de Boer zien hun ploegmaat Frank de Boer koppen. Aan de overkant van het net wacht Siem de Jong af.
Dennis Bergkamp aan het werk met Thulani Serero. Dennis Bergkamp aan het werk met Thulani Serero.
Kolbeinn Sigthórsson heeft toegeslagen (tegen Jasper Cillessen) tijdens het afwerken. Kolbeinn Sigthórsson heeft toegeslagen (tegen Jasper Cillessen) tijdens het afwerken.
Eyong Enoh trainde maandag apart met de fysiotherapeut. Eyong Enoh trainde maandag apart met de fysiotherapeut.
Sigthórsson is een van de toeschouwers bij het afwerken van Serero. Sigthórsson is een van de toeschouwers bij het afwerken van Serero.