Menu
Volg Ajax in De Lutte op de voet

Volg Ajax in De Lutte op de voet

Ajax verblijft van maandag tot en met zaterdag in De Lutte voor een trainingskamp. Het team van Frank de Boer bereidt zich vlak bij de Duitse grens voor op het nieuwe voetbalseizoen. Ajax Media doet uitgebreid verslag van de voorbereiding. Volg het laatste nieuws via Ajax.nl, Ajax TV, Twitter en Facebook en mis niets van het trainingskamp in De Lutte.

Ajax TV biedt alle Ajax-fans een exclusief kijkje achter de schermen. Ook kun je als abonnee met een Exclusive-account alle oefenwedstrijden rechtstreeks via internet volgen. Bovendien staan er rondom de trainingen live interviews met Frank de Boer en een aantal spelers op het programma.

De programmering van Ajax Exclusive TV voor traningskamp De Lutte is:

Maandag 2 juli – 18:00 uur – LIVE de eerste training
Dinsdag 3 juli – 13:30 uur – Exclusief interview met een selectiespeler
Woensdag 4 juli – 19:00 uur – LIVE VV Oldenzaal – Ajax
Donderdag 5 juli – 10:30 uur – LIVE de ochtendtraining
Vrijdag 6 juli – 13:00 uur – LIVE interview Frank de Boer
Zaterdag 7 juli – 15:00 uur – LIVE FC Emmen – Ajax


Wil je echt niets missen van de verrichtingen van Ajax in De Lutte? Volg Ajax dan via Twitter @AFCAjax en like ‘AFC Ajax’ op Facebook. Via die social media kanalen mis je niets van de artikelen op Ajax.nl en video’s van Ajax TV. Bovendien wordt je de hele dag met korte (foto)updates op de hoogte gehouden vanuit De Lutte. Daarnaast kan je via Twitter en Facebook vragen aan de coach van Ajax stellen. Wie weet zie je het antwoord op jouw vraag dan wel terug op Ajax TV.

Tekst: Ajax.nl
Foto: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Abonneer je nu op Ajax Exclusive TV

Like Ajax op Facebook

Volg Ajax via Twitter @AFCAjax