Menu
Volg Ajax op de voet in Turkije

Volg Ajax op de voet in Turkije

Ajax is maandag begonnen aan het trainingskamp in het Turkse Belek ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft. In het kielzog van de Ajacieden is ook een equipe van Ajax Media meegereisd. Daardoor hoeven de fans in Nederland, of waar ook ter wereld, niets te missen van de Turkse trainingsweek.

Ajax TV maakt uiteenlopende reportages over en interviews met de Ajacieden. Wat zijn bijvoorbeeld de ervaringen van trainer Frank de Boer op Turkse bodem? En hoe snel vinden talenten Jairo Riedewald, Riechedly Bazoer en Ricardo Kishna hun plekje in de groep? Hoe zien de dagelijkse Ajax-trainingen eruit onder de Turkse zon? De antwoorden volgen deze week in de verschillende bijdrages vanuit Turkije.

De bijdrages vanuit het trainingskamp zijn uiteraard ‘gewoon’ terug te zien op Ajax.nl, de website waarop de oefenweek uiteraard ook in (geschreven) woord en beeld is te volgen. De Amsterdammers zijn tenslotte ook te volgen via de sociale media van Ajax. Op Facebook, Twitter en Instagram wordt dagelijks bericht over het reilen en zeilen van de selectie in Belek.

Ajax doet komend weekend mee aan de Antalaya Cup waaraan ook Galatasaray, Celtic en Trabzonspor deelnemen. Ajax speelt vrijdagavond tegen Galatasaray. De aanvang is om 19:30 uur Nederlandse tijd. Het vriendschappelijke duel is vrijdag live te zien op Fox Sports Eredivisie. De uitzending begint om 19:00 uur.

Ajax verblijft net als tijdens het trainingskamp in 2011 in het Cornelia Diamond Golf Resort & Spa in Belek. Afhankelijk van de resultaten tijdens de Antalya Cup (de Ajacieden spelen zaterdag of zondag nog een duel) keert Ajax zondag 12 of maandag 13 januari weer terug in Nederland. Ook Ajax’ tweede duel in de strijd om de Antalya Cup, afhankelijk van het resultaat tegen Galatasaray, is zaterdag of zondag live te volgen op Fox Sports Eredivisie.

Volg Ajax in Turkije via Ajax TV, Ajax.nl, Facebook, Twitter en Instagram

Tekst: Ajax.nl
Foto: Ajax.nl/Louis van de Vuurst