Menu
Volg een trainingskamp bij Ajax

Volg een trainingskamp bij Ajax

Nog twee weken, dan gaan de Ajax Camps & Clinics weer beginnen. Trainen als een échte Ajax-speler volgens de unieke Ajax trainingsmethodiek en - stijl volgens welke de Ajax-spelers ook dagelijks trainen in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Een hele week werken de Ajax Camp trainers met de deelnemers aan hun vaardigheden, techniek en snelheid.

Nieuw deze zomer is dat de deelnemers aan het eind van de week een Ajax Camps Spelersrapport krijgen. Hierin staan de beste kwaliteiten en verbeterpunten beschreven. Het rapport is gebaseerd op het Johan Cruijff Skillbox programma dat bij Ajax wordt gebruikt om spelers te beoordelen en evalueren.

Uitslagen van testen als: schotkracht, kophoogte en snelheid die worden gemeten in de adidas miCoach hal, staan ook vermeld in het rapport. Dit zorgt ervoor dat bij deelname aan een volgend Ajax Camp, de deelnemers zijn/haar verbeteringen kan zien.

De beste voorbereiding op het nieuwe seizoen begint bij Ajax Camps & Clinics! Er zijn nog een paar plekken beschikbaar. Wil jij een hele week trainen als een Ajax-speler? Inschrijven kan nog via www.ajaxcamps.nl.

Ajax Camps kun je ook volgen op locatie bij een aantal amateurclubs in Nederland. Kijk op de website voor data en locaties.

Tekst: Ajax.nl/Ajax Camps & Clinics
Foto: Ajax Camps & Clinics

Naar website Camps and Clinics