Menu
Voorbereiding op FC Twente is begonnen

Voorbereiding op FC Twente is begonnen

Ajax heeft een ontspannen start gemaakt met de voorbereiding op de play-offfinale tegen FC Twente. De meeste basisspelers liepen uit, deden wat krachtoefeningen en sloten af met voetvolley.

Edgar Davids trainde nog apart van de groep. De middenvelder herstelt van een liesblessure. Davids maakte een redelijk fitte indruk en trok alweer felle sprintjes. Edgar Davids trainde nog apart van de groep. De middenvelder herstelt van een liesblessure. Davids maakte een redelijk fitte indruk en trok alweer felle sprintjes.
De spelers die maandagavond tegen Heerenveen niet in de basis begonnen, kregen de zwaarste trainingsstof voorgeschoteld van Adrie Koster. De spelers die maandagavond tegen Heerenveen niet in de basis begonnen, kregen de zwaarste trainingsstof voorgeschoteld van Adrie Koster.
Met Gregory van der Wiel gaat het steeds beter. De verdediger, die nog kampt met de naweeën van een knieblessure, werkte stevig af op een leeg doel en deed ook veel loopoefeningen. Met Gregory van der Wiel gaat het steeds beter. De verdediger, die nog kampt met de nawee├źn van een knieblessure, werkte stevig af op een leeg doel en deed ook veel loopoefeningen.
De 'basisgroep' deed in de zon veel krachttraining. De 'basisgroep' deed in de zon veel krachttraining.
En onder leiding van Alfons Groenendijk werd de oefensessie afgesloten met een vrolijk potje voetvolley. Luis Suarez verscheen niet op het trainingsveld. Hij heeft een gekneusde voet en werkte binnen aan zijn conditie. En onder leiding van Alfons Groenendijk werd de oefensessie afgesloten met een vrolijk potje voetvolley. Luis Suarez verscheen niet op het trainingsveld. Hij heeft een gekneusde voet en werkte binnen aan zijn conditie.