Menu
Voorbereiding Open Dag in volle gang

Voorbereiding Open Dag in volle gang

De voorbereidingen op de Ajax Open Dag 2010 zijn in volle gang. Op Sportcomplex de Toekomst en parkeerterrein P2 worden momenteel de nodige werkzaamheden verricht. De Open Dag vindt aanstaande vrijdag plaats.

De eventmanager van Ajax, Johan Rietveld, is druk in de weer om alles in goede banen te leiden. ,,De voorbereidingen gaan goed’’, zegt Rietveld. ,,We zijn twee dagen van de Ajax Open Dag verwijderd en we hebben inmiddels het meeste opgezet. Zo houden we meer tijd over voor de details.’’

Op de Open Dag valt er voor de Ajacieden genoeg te beleven. De feestelijke gelegenheid begint om 10.00 uur met verschillende activiteiten en eindigt met een vriendschappelijke wedstrijd tegen de Engelse landskampioen én FA Cup-winnaar Chelsea. Voor Rietveld is dit speciale duel een hoogtepunt van de dag. ,,Maar’’, zo vertelt hij. ,,Mijn ultieme mooiste moment is als iedereen na de Open Dag met een tevreden gevoel naar huis gaat.’’ Waarom supporters naar de Ajax Open Dag 2010 moeten komen? ,,Omdat het een unieke kans is om Ajax van dichtbij te zien en te beleven’’, besluit hij.

Foto's en tekst: Ajax.nl

Bestel je kaarten voor Ajax – Chelsea!

Bekijk hier het programma van de Open Dag

De Ajax Open Dag 2010 is vrijdag 23 juli. De Ajax Open Dag 2010 is vrijdag 23 juli.
Het feest vindt onder andere op parkeerterrein P2 plaats. Het feest vindt onder andere op parkeerterrein P2 plaats.