Menu

Voorronde UEFA Champions League wedstrijd Brøndby IF - Ajax

Gaat u naar de uitwedstrijd Brøndby - AFC Ajax? U vindt hier alle benodigde informatie over het omwisselen in Kopenhagen.

Beste Ajax Supporter,

U hebt een omwisselbiljet gekocht voor de uitwedstrijd van Ajax tegen Brøndby IF welke gespeeld wordt op woensdag 10 augustus 2005, 19.00 uur, in het Brøndby Stadium in Kopenhagen.

Ajax is er trots op dat u de moeite neemt onze spelers ook in Kopenhagen aan te moedigen. Om uw bezoek tot een waar succes te maken verzoeken wij u de informatie in deze brief goed door te lezen.

N.B. Omwisselbiljetten Brøndby IF - Ajax worden éénmalig verstrekt. Duplicaten worden NIET uitgegeven.

Bereikbaarheid Brøndby stadion
Een uitgebreide routebeschrijving kunt u vinden via bijvoorbeeld de ANWB Routeplanner, u moet dan als eindbestemming “Brøndby stadium, Kopenhagen” aangeven. U kunt ook op www.ajax.nl kijken.

Vanuit het centrum van Kopenhagen kunt u op verschillende manieren het stadion bereiken. Een taxirit kost u ongeveer 300 Deense Kronen (ongeveer € 40,00) en duurt 20 minuten. Met het openbaar vervoer (metro) kunt u vanaf Kopenhagen H (dit is het centraal station) met de groene lijn (lijn B) richting Høje Taastrup, vertekkende vanaf spoor 10/11. U dient uit te stappen bij station Glostrup, hiervandaan neemt u bus 500S richting Ørestad.st en stapt uit bij het stadion. Deze reis duurt ongeveer 30 minuten en kost ongeveer € 5,00.

Indien u zelf met de auto reist kunt u gratis parkeren bij het stadion. Volg hiervoor de aanwijzingen. Het parkeerterrein ligt achter de ingang naar het bezoekersvak.

Omwisselen
• Het omwisselen van het omwisselbiljet voor een toegangskaart vindt plaats op dinsdag 9 augustus, voorafgaande aan de training van 17.00 uur tot 19.00 uur in de hoofdingang van het Brøndby stadion. Op woensdag 10 augustus vindt het omwisselen plaats van 15.00 uur tot 18.30 uur bij het Brøndby stadion. Het omwisselpunt bevindt zich aan de Oostzijde van het stadion (om de hoek van ingang F tot het bezoekersvak), let op de aanwijzingen;
• Wij verzoeken u om, indien mogelijk, bij aankomst in Kopenhagen direct uw omwisselbiljet om te wisselen voor een toegangskaart;
• Voor het omwisselen dient u naast het omwisselbiljet uw paspoort/ID-kaart te overleggen. Ook dient u uw persoonsgebonden uitkaart mee te nemen en te laten scannen;
• Voor deze wedstrijd is het niet toegestaan het omwisselbiljet aan een niet-uitkaarthouder over te dragen.


Toegang tot het bezoekersvak en stadionregels
• De training is op dinsdagavond om 19.00 uur, toegang via de hoofdingang.
• Het stadion is op de wedstrijddag vanaf 17.30 uur geopend.
• In de nabijheid van het stadion verzoeken wij u om zich zo neutraal mogelijk op te stellen en u zo spoedig mogelijk naar het uitvak te begeven.
• Blik en glaswerk mag niet mee naar binnen; laat artikelen die u tijdens uw verblijf in Kopenhagen heeft aangeschaft dus achter in uw hotelkamer, bus of auto.
• Dronken personen krijgen geen toegang tot het stadion en kunnen worden aangehouden;
• (Soft)Drugsgebruik en -bezit is verboden. Er staan hoge gevangenisstraffen op het bezit en gebruik van drugs, de politie is hier erg alert op.
• Het bezit en/of afsteken van fakkels of vuurwerk is niet toegestaan. Let op: de politie voert een lik-op-stuk beleid (voor het afsteken van vuurwerk staat 3 maanden celstraf).
• Vlaggenstokken mogen niet langer dan 1 meter zijn.


Algemene zaken
• Denemarken heeft geen euro, u dient met Deense Kronen te betalen.
• Alarmnummer is, net als in Nederland, 112.
• Op en rond Strøget, dé winkelstraat van Kopenhagen, zijn verschillende cafés, restaurants en pinautomaten. Aan het eind van Strøget ligt Nyhave, een gezellige kade waar je lekker kunt eten en drinken.


Na afloop van de wedstrijd
Na afloop wordt u enige tijd opgehouden op de tribune. Alle Ajax-supporters worden bij het verlaten van het bezoekersvak door de politie begeleid naar de parkeerterreinen.

In Kopenhagen is het omwisselpunt tijdens het omwisselen bereikbaar via het telefoonnummer
(+31) 06 – 22 236 566.
Let op: via dit nummer kunnen wij u alleen voor dringende zaken te woord staan.

Indien u nog vragen heeft kunt u bellen met de afdeling Supporterszaken via telefoonnummer 020-3 111 444, bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Ajax wenst u een sportieve en succesvolle voetbaldag toe.

Met vriendelijke groeten,
AFC Ajax

Arie van Eijden
Algemeen directeur