Menu
Voorwedstrijd bij Ajax - NEC

Voorwedstrijd bij Ajax - NEC

Vanaf 13.00 uur zondagmiddag kunnen de voetballiefhebbers al genieten in de ArenA. Voor Ajax - NEC begint, speelt de jeugd een duel.

Ajax begint om half drie aan de derde competitiewedstrijd in eigen huis. Het doelsaldo staat in de ArenA op acht goals voor en nog geen enkele treffer tegen. De vorige thuiswedstrijd tegen Vitesse werd met 3-0 gewonnen. Voor aankomende zondag staat de aanval weer op scherp om drie belangrijke punten binnen te halen voor het kampioenschap.

Maar voordat zij aan de aftrap komen, is er al voetbal te zien in de ArenA. De E2 zal in een voorwedstrijd het opnemen tegen de E1 van Argon. Argon maakt deel uit van de HET-samenwerking. Voor een complete voetbaldag is iedereen vanaf 13.00 uur welkom in de ArenA.

Er zijn nog kaarten beschikbaar. Kaarten zijn vanaf €13,- verkrijgbaar bij verkooppunten van TicketBox. Per club card kunnen 3 kaarten worden gekocht. Bel voor verkooppunten van TicketBox bij jou in de buurt 0900 – 9393 (0,45ct p/m) of kijk op www.ticketbox.nl. Kijk voor meer informatie over kaartverkoop op www.ajax.nl.

Op de wedstrijddag zal vanaf 12.30 uur op vertoon van club card en legitimatie stadionverkoop plaatsvinden voor Ajax - NEC. Daarnaast is het ook mogelijk om voor de UEFA Cup wedstrijd Ajax - IK Start kaarten te kopen. Hiervoor geldt geen club card-verplichting.