Menu
Vraag naar business seats gegroeid

Vraag naar business seats gegroeid

De verkoop van de Ajax Business Seats voor het nieuwe seizoen is in volle gang. Op zondag 10 augustus trapt Ajax af voor het openingsduel tegen Vitesse in de Amsterdam ArenA. ,,Dankzij de sportieve successen van Ajax, is de vraag naar Business- en Field Seats dit seizoen in vergelijking met vorig jaar opnieuw gegroeid,” aldus Edwin van der Sar, directeur marketing van Ajax.

Naast de prachtige beleving van de wedstrijden op de hoofdtribune in de ArenA, organiseert Ajax verschillende exclusieve evenementen voor zijn Business Seat-houders.

Van der Sar: ,,We zijn afgelopen seizoen gestart met een Kick-off Event waar ik samen met collega’s vooruitblik op het seizoen, onze selectie en de teams die we gaan treffen in de UEFA Champions League. Een fantastische avond was het en daarom gaan we er een jaarlijks event van maken. Dit jaar schuiven Frank, Marc en Wim aan. De presentator hou ik nog even geheim.”

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze Business Desk. Heleen Leushuis (020-6777238) en Dave Zonderop (020-6777234) staan u graag te woord. U kunt ook mailen naar business@ajax.nl.