Menu
VriendenLoterij feliciteert SCC-houders

VriendenLoterij feliciteert SCC-houders

Ook dit seizoen hebben veel deelnemers van de VriendenLoterij een seizoenkaart voor Ajax gewonnen. Deze winnaars zijn in het voetbalseizoen 2013-2014 verzekerd van een eigen zitplaats tijdens alle thuiswedstrijden van Ajax in de Amsterdam ArenA. Om het feest compleet te maken mogen ze ook iedere wedstrijd iemand meenemen.

De VriendenLoterij geeft voor het 9e jaar op rij de seizoenkaarten weg. Jeroen van der Meulen, Hoofd Marketing VriendenLoterij: ,,Bij de VriendenLoterij kunnen deelnemers zelf aangeven voor welk goed doel of welke vereniging de helft van de lotprijs bestemd is. Veel deelnemers kiezen ervoor om voor de jeugdopleiding van hun favoriete Eredivisieclub mee te spelen. Wij steunen bewust de jeugdopleidingen, zodat jonge spelers goede scholing krijgen voor een zekere toekomst.”

Deelnemers die meespelen voor de jeugdopleiding van hun favoriete Eredivisieclub maken niet alleen kans op alle prijzen van de VriendenLoterij. Van der Meulen: ,,In ons prijzenpakket zitten veel Eredivisieprijzen. Naast de seizoenkaarten per club verloten wij ook wedstrijdkaarten, meet-and-greets en fanshop cadeaukaarten. Met deze prijzen maken we veel mensen blij!”

Tekst: Ajax.nl
Foto: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Meer informatie over de VriendenLoterij