Menu
Vriendenprijs bekerkraker Ajax - AZ

Vriendenprijs bekerkraker Ajax - AZ

De kaartverkoop voor het bekerduel Ajax - AZ start donderdag 7 februari om 9:00 uur. Met één speciale kaartprijs (vaste prijs € 25,-) hoopt Ajax dat de Ajacieden van Frank de Boer op 27 februari worden gesteund door zoveel mogelijk fans. Daarbij biedt Ajax de trouwe Ajacieden die afgelopen seizoen aanwezig waren bij het gestaakte bekerduel met AZ 50% korting op een kaart voor het duel in de halve finale.

De vaste kaartprijs geldt voor alle beschikbare plaatsen (uitgezonderd business seats) in de Amsterdam ArenA. Ajax is de fans die in december 2011 bij het gestaakte duel met AZ waren niet vergeten en biedt deze voor de komende editie van Ajax – AZ een kortingsvoucher aan. Met deze voucher kunnen ze met 50% korting (dus voor slechts € 12,50,-) bij de bekerkraker aanwezig zijn. Afgelopen seizoen ontvingen de fans als goedmaker al een gratis kijkcode waarmee de inhaalbekerwedstrijd (de zogenaamde ‘kinderwedstrijd’) tegen AZ op televisie kon worden gevolgd. Ajax komt hiermee de destijds gedane belofte met de supporters na.

Met de vaste kaartprijs van €25,-, die voor alle beschikbare plaatsen geldt, hoopt Ajax op de steun van zoveel mogelijk Ajacieden. De kaartprijs is tot stand gekomen na overleg met AZ; de korting van €12,50,- komt geheel voor rekening van Ajax.

Kom naar de ArenA en steun Ajax in de bekerwedstrijd tegen AZ!

Supporters die in aanmerking komen voor de kortingsvoucher worden door Ajax vandaag per e-mail geïnformeerd. Houd de website in de gaten voor het laatste nieuws over de kaartverkoop voor Ajax – AZ. Donderdag volgt extra info over de kortingsvouchers. Het bekerduel in de halve finales van de KNVB Beker wordt woensdag 27 februari vanaf 20:45 uur gespeeld.

Tekst: Ajax.nl
Foto: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Hier vind je informatie over de kaartverkoop voor alle Ajax-duels