Menu
Vrij paasweekeinde voor Ajacieden

Vrij paasweekeinde voor Ajacieden

Nog een keer moesten de Ajacieden alles uit de kast halen op de training. Maar dat lukte natuurlijk prima in de wetenschap dat als voor het laatst werd gefloten, ze pas op dinsdag weer worden terug verwacht.

Na het onverwacht oproepen van Julien Escudé voor Frankrijk slonk het trainingsgezelschap nog verder. Deze middag kon er dankzij de deelname van trainer John van den Brom net een aantal partijen vijf tegen vijf worden gespeeld. Maarten Stekelenburg en Robert Zwinkels stonden op doel. Met Zdenek Grygera, John van den Brom, Stanley Aborah en Anthony Obodai in de ene groep en Gaston Sangoy, Niklas Moisander, Rasmus Lindgren en Yannis Anastasiou in de andere ging het er lekker fel aan toe.

Natuurlijk legde de trainer het spel enkele malen stil voor gedetailleerde aanwijzingen maar iets tegen vieren was het echter zo ver. Ruud Krol blies voor het laatst op de scheidsrechtersfluit en René Wormhoudt nam de spelers over voor een cooling-down. Daarna ging ieder zijn weg. Dinsdagmiddag om vier uur wordt de training hervat en 's avonds vertrekken de Ajacieden naar Volendam voor Volendam na 6ûûûh.