Menu
Vrije verkoop Ajax - PEC Zwolle

Vrije verkoop Ajax - PEC Zwolle

Landskampioen Ajax speelt zondag vanaf 16:45 uur de competitietopper tegen PEC Zwolle in de Amsterdam ArenA. De Ajacieden kunnen in het competitieduel revanche nemen, nadat de vorige twee wedstrijden tegen de Zwollenaren (de KNVB Bekerfinale en de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal) in nederlagen eindigden. De vrije verkoop is inmiddels gestart, waardoor het voor iedereen mogelijk is zondag aanwezig te zijn bij dit spektakel tussen de mede-koplopers in de Eredivisie! De stadionkassa’s zijn zondag vanaf 14:45 uur eveneens open.

Ajax – PEC Zwolle werd voor het eerst gespeeld op 3 september 1978. Ajax won de wedstrijd toen met 4-2. Sowieso hebben de Amsterdammers goede statistieken wat betreft thuiswedstrijden tegen Zwolle, want Ajax verloor nog nooit. Van de veertien wedstrijden werd slechts eenmaal gelijkgespeeld.

Voor een aantal Ajacieden is het zondag een weerzien met hun oude club. Diederik Boer speelde natuurlijk jarenlang voor Zwolle, maar ook Niklas Moisander heeft een verleden (2006-2008) bij de ploeg uit Overijssel. In het verleden speelden onder anderen Jaap Stam, Piet Schrijvers, Johnny Rep en Derk Boerrigter voor zowel Ajax als PEC Zwolle. Ajax' assistent-trainer Hennie Spijkerman was eerder trainer in Zwolle.

Tickets zijn vanaf €30 beschikbaar. Deze zijn online verkrijgbaar. De stadionkassa’s zijn zondag vanaf 14:45 uur eveneens open, waardoor ook een kaartje altijd nog op de dag zelf bij het stadion kan worden gekocht.

Tekst en foto: Ajax.nl

Koop hier je kaarten voor Ajax - PEC Zwolle