Menu
Vrijwilligers in het zonnetje gezet

Vrijwilligers in het zonnetje gezet

Zowel Ajax, de Supportersvereniging Ajax en andere supportersclubs rondom Ajax kunnen putten uit een grote groep vrijwilligers die altijd voor ze klaar staan om te helpen bij wedstrijden, evenementen en acties. Afgelopen zondag werden ze dankzij hoofdsponsor AEGON in het zonnetje gezet.

Zowel Ajax, de Supportersvereniging Ajax en andere supportersclubs rondom Ajax kunnen putten uit een grote groep vrijwilligers die altijd voor ze klaar staan om te helpen bij wedstrijden, evenementen en acties. Je ziet ze bijna nooit op de voorgrond, maar ze zijn van groot belang al deze organisaties. Deze organisaties zijn erg dankbaar voor deze inzet en zij willen ook graag de vrijwilligers bedanken. Dankzij hoofdsponsor AEGON konden zij alle vrijwilligers een keer extra bedanken door middel van het aanbieden van een vrijwilligersdag op de Toekomst.

En dat gebeurde afgelopen zondag op De Toekomst. Alle vrijwilligers waren uitgenodigd voor leuk programma met een clinic en rondleiding op de Toekomst. Heini Otto, Orlando Trustfull, Brian Tevreden en Serge van der Ban namen de groep onder hun hoede. Voor de lunch stond de eerste groep op het veld voor een clinic. Tijdens de partijtjes werd er fanatiek gevoetbald. De andere groep kreeg een unieke rondleiding over de Toekomst, langs de kleedkamers, de trainerskamer, de fysioruimtes en het krachthonk uiteindelijk zelfs naar de kleedkamers van het eerste. Na de lunch wisselden de groepen om.

De middag werd afgesloten met een borrel, waarbij de trainers een daverend applaus ontvingen voor hun enthousiaste inzet. Al met al een dag waarbij de vrijwilligers zowel letterlijk als figuurlijk in het zonnetje zijn gezet!

Tekst: Ajax.nl
Foto: AEGON