Menu
Vrolijke gezichten tijdens Ajax Kidsdag

Vrolijke gezichten tijdens Ajax Kidsdag

Liefst 200 kinderen waren zondag aanwezig tijdens de Ajax Kidsdag. Het kinderfestijn rondom Ajax - Excelsior (1-0) was speciaal georganiseerd voor kinderen van zakelijke relaties van Ajax. Klanten en medewerkers van business seat-houders, alsmede sponsorrelaties hadden hun kinderen ingeschreven voor het event in de ArenA.

Al ruim voor de opening van de Athene Zaal stonden de kids al in de omloop van het stadion te wachten. Naast de wedstrijd Ajax - Excelsior stond er voor hen namelijk nog iets moois op het programma: een zaal vol attracties. Met een heuse stempelkaart konden de deelnemers, in de leeftijd van 5 tot 16 jaar, een parcours afleggen waarbij ringwerpen, springkussens en het vissen op kikkers slechts enkele van de onderdelen waren.

Onder het genot van verse fruitsappen en popcorn was er voor de 200 kinderen - en de 100 volwassenen - genoeg te beleven. Het mooie weer maakte het kijken naar de wedstrijd vervolgens ook tot een aangenaam tijdsverdrijf.

De dag werd afgesloten met een bezoek van matchwinnaar Anwar El Ghazi en Ricardo van Rhijn, die tegen Excelsior zijn honderdste Eredivisieduel speelde. Het maakte de mooie dag bij Ajax helemaal compleet.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Gerard van Hees

De kids hadden een speciaal toegangsbandje gekregen. De kids hadden een speciaal toegangsbandje gekregen.
Drukte bij de entree van de Athene Zaal. Drukte bij de entree van de Athene Zaal.
Er waren talloze spelletjes georganiseerd. Er waren talloze spelletjes georganiseerd.
Poffertjes! Poffertjes!
Gekke bekken trekken in de lachspiegel. Gekke bekken trekken in de lachspiegel.
Vrolijke gezichten bij de Ajax Kidsdag. Vrolijke gezichten bij de Ajax Kidsdag.
De ouders hadden een rustige middag dankzij alle activiteiten. De ouders hadden een rustige middag dankzij alle activiteiten.
Het springkussen was populair bij de kids. Het springkussen was populair bij de kids.
Er waren veel leuke spelonderdelen, waaronder dit kikkerspel. Er waren veel leuke spelonderdelen, waaronder dit kikkerspel.
Deze jonge koks versierden hun cupcakes op fraaie wijze. Deze jonge koks versierden hun cupcakes op fraaie wijze.
Hoog bezoek na afloop van Ajax - Excelsior: Ricardo van Rhijn en Anwar El Ghazi. Hoog bezoek na afloop van Ajax - Excelsior: Ricardo van Rhijn en Anwar El Ghazi.
Op de foto met matchwinnaar Anwar El Ghazi. Op de foto met matchwinnaar Anwar El Ghazi.
Ricardo van Rhijn ging met kinderen van het Emma Kinderziekenhuis op de foto. Ricardo van Rhijn ging met kinderen van het Emma Kinderziekenhuis op de foto.
De kinderen kregen een mooie ballon en een Ajax-bidon mee naar huis. De kinderen kregen een mooie ballon en een Ajax-bidon mee naar huis.