Menu
Vrolijke vragen van de Kids Club- juniorreporters

Vrolijke vragen van de Kids Club- juniorreporters

Dit weekeinde was de perskamer voor even ingenomen door 14 juniorreporters van de Ajax Kids Club. Zij mochten ieder een vraag stellen aan hun idolen Nourdin Boukhari, Wesley Sneijder, Rasmus Lindgren, Hans Vonk en Ryan Babel. De sfeer zat er goed in, want de Ajacieden vonden het wel prettig om geïnterviewd te worden door de 'journalisten' van de Ajax Kids Club.

Hans Vonk vertelt dat hij door z'n oudere broer eigenlijk keeper is geworden. Hans Vonk vertelt dat hij door z'n oudere broer eigenlijk keeper is geworden.

Normaal gesproken krijgen de spelers van Ajax hele serieuze vragen van de mensen van de pers voorgelegd en moeten ze natuurlijk wel een beetje uitkijken wat ze zeggen. Dat hoeft gelukkig niet bij onze juniorreporters. Daarom werden er verrassende uitspraken gedaan. Zo verklapte Rasmus Lindgren dat hij zijn collega Sneijder volgend seizoen naar de bank zou spelen, omdat hij het liefst op de linkshalf positie speelt. Keeper Hans Vonk vertelde dat het nog niet zeker is, dat hij na dit seizoen ook eerste doelman zal zijn. En wie had ooit gedacht dat Dick Jol de favoriete scheidsrechter van Wesley Sneijder is?

Ryan Babel en Rasmus Lindgren moeten lachen om een vraag die Babel gesteld krijgt. Ryan Babel en Rasmus Lindgren moeten lachen om een vraag die Babel gesteld krijgt.
De juniorpersconferentie werd geleid door teammanager David Endt. De juniorpersconferentie werd geleid door teammanager David Endt.
Natuurlijk werd er ook een groepsfoto gemaakt. Natuurlijk werd er ook een groepsfoto gemaakt.
Nourdin Boukhari zet een handtekening op het voetbalshirt van juniorreporter Sophie. Nourdin Boukhari zet een handtekening op het voetbalshirt van juniorreporter Sophie.

Wat er nog meer door de heren voetballers is gezegd, kun je lezen in het Ajax Kids Club-blad dat in juni bij de leden van de Kids Club in de bus ligt.