Menu

Vrolijkheid op eerste Ajax Kids Club-dag

Donderdag 2 augustus werd de eerste Ajax Kids Club-dag georganiseerd. De clubdag werd gecombineerd met de Ajax Open Dag en stond helemaal in het teken van de jeugd. En waar kun je zo’n dag beter organiseren dan op het jeugdcomplex van Ajax: Sportpark De Toekomst. Kinderen waren massaal toegestroomd naar het "Kidsdorp". Voor iedereen was er wat wils: je kon je laten schminken, je kon klimmen, sukerspinnen en natuurlijk voetballen. De kinderen hadden aan een dag niet genoeg om aan alle spelletjes en activiteiten mee te doen!

Natuurlijk was ook Lucky Lynx, de mascotte van de Ajax Kids Club, aanwezig op het terrein van de Kids Club-dag. Met deze lieve Lynx wilde iedereen wel op de foto!

Natuurlijk kon je op de Kids Club-dag meteen lid worden van de leukste club van Nederland. Maar liefst driehonderd kinderen vulden het formulier in. Door de kersverse leden werd goed opgelet dat bij het invullen geen fouten werden gemaakt!

Lucky moest uiteraard ook veel handtekeningen uitdelen. Zou hij en pen hebben gebruikt of zou hij met zijn poot een afdruk op het papier hebben gemaakt?