Menu
Vrouwen ook buiten veld goed gekleed

Vrouwen ook buiten veld goed gekleed

De Ajax Vrouwen dragen dit seizoen rondom de thuis- en uitwedstrijden in de BeNe League kleding van Collections. Speciaal voor de Ajax Vrouwen heeft Collections twee kledingsets samengesteld van het Deense merk Gestuz. Vrijdag zetten Otto Klein en Ajax’ directeur marketing Edwin van der Sar hun handtekeningen onder de overeenkomst.

Collections heeft de Ajacieden van trainer Ed Engelkes voorzien van een thuis- en een uittenue. Voorafgaand aan de Noord-Hollandse derby Ajax Vrouwen – Telstar (1-0) werd op sportcomplex de Toekomst het glas geheven op de verbintenis.

Directeur Otto Klein en Ajax’ directeur marketing Edwin van der Sar zetten hun handtekening onder de overeenkomst. Directeur Otto Klein en Ajax’ directeur marketing Edwin van der Sar zetten hun handtekening onder de overeenkomst.

In Sugar City, de voormalige CSM Suikerfabriek, werd onlangs een professionele fotoshoot georganiseerd met de Ajax Vrouwen in de nieuwe Gestuz-kleding. De Ajacieden bewezen binnen én buiten de lijnen stijlvol en goed gekleed door het leven te gaan.

Tekst: Ajax.nl
Foto’s: Ajax.nl/Gerard van Hees (boven) Louis van de Vuurst (fotoshoot)

De Ajax Vrouwen Mandy Versteegt en Anouk Hoogendijk, proosten met Van der Sar, Klein en Marleen Molenaar (manager Ajax Vrouwen) op de samenwerking. De Ajax Vrouwen Mandy Versteegt en Anouk Hoogendijk, proosten met Van der Sar, Klein en Marleen Molenaar (manager Ajax Vrouwen) op de samenwerking.
Claudia van den Heiligenberg en Lois Oudemast in een vrolijk onderonsje. Claudia van den Heiligenberg en Lois Oudemast in een vrolijk onderonsje.
Tessel Middag is bijna klaar voor haar fotomoment. Tessel Middag is bijna klaar voor haar fotomoment.
Ook Daphne Koster wordt opgemaakt voor de professionele shoot in de kleding van Gestuz van Collections. Ook Daphne Koster wordt opgemaakt voor de professionele shoot in de kleding van Gestuz van Collections.
De Ajax Vrouwen poseren als volwaardige modellen tijdens de fotoshoot in Sugar City. Foto: MA De Sanders De Ajax Vrouwen poseren als volwaardige modellen tijdens de fotoshoot in Sugar City. Foto: MA De Sanders
De Ajax Vrouwen hebben ook een tweede tenue voor buiten de lijnen. Foto: MA De Sanders De Ajax Vrouwen hebben ook een tweede tenue voor buiten de lijnen. Foto: MA De Sanders