Menu
Vuurdoop De Boer in San Siro

Vuurdoop De Boer in San Siro

Een historisch moment dinsdagavond. De eerste training van interim-coach Frank de Boer in een vrijwel leeg San Siro in Milaan. Aan de vooravond van het Champions League-duel AC Milan - Ajax beleefde De Boer zijn vuurdoop als eindverantwoordelijke van Ajax 1. Ajax.nl legde de eerste oefensessie onder zijn leiding in een fotoverslag vast.

Onder leiding van conditie- en hersteltrainer René Wormhoudt maakte de selectie van Ajax na een vermoeiende dag hun rondes over het veld van het San Siro. Vervolgens namen Frank de Boer en assistent Danny Blind de leiding over. In het restant van het trainingsuur kwam onder meer een partijspel aan bod. De fitte selectie, inclusief aanvoerder Luis Suarez, maakte zo hun eerste momenten onder leiding van de opvolger van Martin Jol mee.

AC Milan - Ajax begint woensdag om 20:45 uur.

Volg Ajax in Milaan via Ajax.nl, Ajax TV, Twitter en Facebook

Tekst: Ajax.nl

Foto’s: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Zij aan zij: Frank de Boer en Danny Blind in het San Siro Zij aan zij: Frank de Boer en Danny Blind in het San Siro
De Boer vertelt zijn spelers wat hij verlangt. De Boer vertelt zijn spelers wat hij verlangt.
Onder leiding van René Wormhoudt warmt Ajax zich op. Onder leiding van René Wormhoudt warmt Ajax zich op.
Een groot en leeg San Siro als decor voor zijn eerste trainingssessie. Een groot en leeg San Siro als decor voor zijn eerste trainingssessie.
Danny Blind is belangrijk voor Frank de Boer. ,,Hij kent de spelers door en door." Danny Blind is belangrijk voor Frank de Boer. ,,Hij kent de spelers door en door."
Wormhoudt zorgt dat Ajax fysiek klaar is voor AC Milan. Wormhoudt zorgt dat Ajax fysiek klaar is voor AC Milan.
Frank de Boer zegt de fans voor deze dinsdag gedag. Morgen moet het gebeuren. Frank de Boer zegt de fans voor deze dinsdag gedag. Morgen moet het gebeuren.