Menu
Wandelen en focussen op Barça

Wandelen en focussen op Barça

Welke naam of faam Ajax’ komende tegenstander in Europees verband ook heeft; de voorbereiding op een wedstrijddag is oud en vertrouwd. Ook in zonnig Barcelona stond de ochtend van de wedstrijddag in het teken van wandelen en (vooral) focussen op de komende krachtmeting.

Een kleine tien uur voor de aftrap van FC Barcelona – Ajax in de UEFA Champions League strekten de Ajacieden de benen in stadspark Roserer de Cervantes. Het kleine parkje nabij stadion Camp Nou, bood de spelers en trainers in de ochtenduren voldoende afleiding om de zinnen voor even te verzetten. De beslotenheid van het NH-hotel Constanza werd daarmee voor even verlaten.

Na de wandeling – die ruim een uur en een kop koffie duurde – keerden de selectieleden terug naar het hotel. In het Constanza wordt woensdagmiddag de laatste rust gepakt en zal onder meer een sportmaaltijd worden genuttigd. Vanavond om 20:45 uur zullen de Amsterdammers klaar moeten zijn voor de eerste officiële krachtmeting met de Catalanen.

Houd Ajax TV in de gaten voor meer beelden van de wandeling van de Ajacieden door Barcelona.

Tekst: Ajax.nl
Foto’s: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Voor coach Frank de Boer is Barcelona vertrouwde grond. Voor coach Frank de Boer is Barcelona vertrouwde grond.
Ook Bojan kent de stad Barcelona uiteraard goed. Ook Bojan kent de stad Barcelona uiteraard goed.
Ajax maakte een wandeling door het stadspark Roserer de Cervantes. Ajax maakte een wandeling door het stadspark Roserer de Cervantes.
Een kleine tien uur voor de aftrap verkenden de Ajacieden Barcelona. Een kleine tien uur voor de aftrap verkenden de Ajacieden Barcelona.
Christian Poulsen speelde met Sevilla zes keer eerder tegen FC Barcelona. Christian Poulsen speelde met Sevilla zes keer eerder tegen FC Barcelona.