Menu
Warm onthaal voor Martin Jol

Warm onthaal voor Martin Jol

Voor de Ajacieden was het een drukke werkdag. Maandagochtend ondergingen de spelers medische tests. In de middag vond de eerste, vrij toegankelijke, buitentraining plaats op sportcomplex de Toekomst. Onder toeziend oog van duizenden supporters werkten de Ajacieden een diverse oefensessie af.

De eerste training van het seizoen stond, naast techniekoefeningen, voornamelijk in het teken van herstel van de tests die in de ochtend afgenomen waren. Onder luid gejuich warmden de spelers zich op. Rek- en strekoefeningen, dribbelen en partijtjes spelen vervulden de rest van de oefensessie.

De aanwezige spelers waren Toby Alderweireld, die vandaag zijn contract verlengde tot medio 2014, Daley Blind, Mitchell Donald, Evander Sno, Dario Cvitanich, Oleguer, Ismaïl Aissati, Jan-Arie van der Heijden, Kennedy, Siem de Jong, Rob Wielaert, Javier Martina, Vurnon Anita, Darko Bodul, Gabri en Urby Emanuelson. De van blessures herstellende Rasmus Lindgren, Jan Vertonghen en Kenneth Vermeer trainden ook met de selectie mee. Jong Ajax-spelers Sergio Padt en Christian Supusepa stonden, net als A2-keeper Marco Bizot en A1-speler Marvin Zeegelaar, tevens bij Ajax 1 op het trainingsveld. De internationals melden zich op 29 juni weer bij de ArenA.

De enthousiaste menigte verwelkomde kersverse trainer Martin Jol met een warm onthaal. Onder luid gezang en applaus heetten de Ajax-supporters Jol welkom. Het antwoord van Jol volgde al snel: hij klapte mee en balde een overwinningsvuist. Ook vele andere spelers werden toegezongen op hun eerste werkdag.

Naast het bezichtigen van de training konden supporters verderop het trainingsveld zich vermaken met een kraampje met leuke Ajax-spulllen, lekkere hapjes en een sportieve stand van AEGON.

Onder een luid applaus lopen de trainers en spelers het veld op. Onder een luid applaus lopen de trainers en spelers het veld op.

John van ’t Schip, Danny Blind en Martin Jol kijken hoe de spelers de oefeningen zorgvuldig uitvoeren. John van ’t Schip, Danny Blind en Martin Jol kijken hoe de spelers de oefeningen zorgvuldig uitvoeren.

Een glimlachende Jol maakt een overwinningsgebaar naar het publiek. Een glimlachende Jol maakt een overwinningsgebaar naar het publiek.

De Ajacieden warmen zich op. De Ajacieden warmen zich op.

De volgende training van Ajax 1 is op dinsdag om 10.30 uur op de Toekomst. De volgende training van Ajax 1 is op dinsdag om 10.30 uur op de Toekomst.