Menu
Warmerdam langer bij Ajax

Warmerdam langer bij Ajax

Ajax en Django Warmerdam hebben overeenstemming bereikt over de verlenging van zijn contract dat liep tot en met 30 juni 2016. De nieuwe en verbeterde verbintenis gaat in op 1 juli 2016 en loopt tot en met 30 juni 2018.

Warmerdam werd op 2 september 1995 geboren in Voorhout. De middenvelder speelt sinds 2003 in de jeugdopleiding van Ajax. Op 11 augustus 2014 maakte hij zijn debuut in het betaald voetbal voor Jong Ajax in de Jupiler League wedstrijd Jong Ajax - NEC (1-1). Tot nu toe speelde Warmerdam 52 officiële wedstrijden in het beloftenelftal en scoorde daarin twee maal.

Warmerdam over zijn nieuwe contract: ,,Hier spreekt vertrouwen uit. De afgelopen twee seizoenen heb ik als verdediger veel wedstrijden in Jong Ajax gespeeld. Van nature ben ik een middenvelder, maar de afgelopen jaren ben ik bij Ajax omgetoverd tot linksback en centrale verdediger. Ik focus me nu op de linksbackpositie. De komende twee seizoenen moet ik me opnieuw bewijzen en een plek in het eerste elftal zien te veroveren.”

Warmerdam speelt al sinds 2003 bij Ajax.
Warmerdam speelt al sinds 2003 bij Ajax.
Tekst en foto's: Ajax.nl