Menu
Wat is een wedstrijdmascotte?

Wat is een wedstrijdmascotte?

Bij elke wedstrijd van Ajax lopen er mascottes mee met de spelers.

Wat is een wedstrijdmascotte?
Wedstrijdmascottes zijn kinderen die aan de hand van spelers van Ajax het veld oplopen.

THUISWEDSTRIJDEN
Elke thuiswedstrijd lopen er de volgende mascottes mee:
11 mascottes met spelers
2 grensrechtermascottes

Kik HIER voor een filmpje.

De mascottes die met de spelers meelopen worden ingeloot uit een lijst van aanmeldingen die aan het begin van het seizoen altijd plaatsvindt. Als je bent ingeloot krijg je hiervan bericht.

De mascotte die met de grensrechter meelopen worden uitgkozen via een prijsvraag die op de website geplaatst wordt.

UITWEDSTRIJDEN
Bij een uitwedstrijd van Ajax lopen er 11 mascottes mee.
Voor elke uitwedstrijd zetten wij een prijsvraag op de website waaraan alle Ajax Kids Club-leden kunnen meedoen. Wordt je ingeloot, dan krijg je hiervan bericht.

ANDERE WEDSTRIJDEN
Naast de reguliere competitie lopen er ook mascottes mee bij KNVB-Bekerwedstrijden en Europese wedstrijden. Ook hiervoor zetten wij prijsvragen op de site.

Wij doen er alles aan om zoveel mogelijk leden in te delen. Kinderen die hebben meegelopen worden genoteerd in het systeem. V.w.b. uitwedstrijden kan het zijn dat kinderen vaker meelopen omdat zij vaker mee doen aan prijsvragen. Deze poule is kleiner waardoor je meer kans hebt om mee te lopen met één van je helden bij een uitwedstrijd.


OPGEVEN MASCOTTES THUISWEDSTRIJD:
Tussen 1 juli tot 1 augustus 2011 kon je je opgeven als mascotte bij een thuiswedstrijd. Uit de groep Kids Club-leden die zich hebben opgegeven zal er geloot worden voor een plek als mascotte.

Aan het begin van seizoen 2012 - 2013 zullen wij wederom een artikel op de site plaatsen en kunnen Ajax Kids Club-leden zich weer opgeven.

OPGEVEN MASCOTTES UITWEDSTRIJD:
Hiervoor zullen wij prijsvragen uitschrijven op de website www.ajax.nl/kids. Beantwoord je de vraag goed dan maak je kans om mee te lopen!

LET OP:
Je hoeft niet te bellen of te mailen. Er wordt per wedstrijd geloot. Alle 'Lucky' kids die ingeloot zijn krijgen ruim op tijd (ongeveer 2 weken van tevoren) een brief met informatie thuisgestuurd. Hoor je niets, dan ben je niet ingeloot.