Menu
Website Ajax Life vernieuwd

Website Ajax Life vernieuwd

De website van Ajax Life is compleet vernieuwd. Het digitale platform van de Supportersvereniging Ajax (SVA) heeft een nieuw uiterlijk gekregen en is vanaf nu geheel responsive. Dat betekent dat de lay-out zich automatisch aanpast aan je schermgrootte. Het maakt dus niet uit op je op een gewone pc zit of de website via je smartphone bekijkt.

Naast het nieuwe uiterlijk en het responsive maken van de site zijn er nog meer veranderingen. Zo wordt Ajaxlife.nl interactiever door het gebruik van Instagramfoto’s. Rondom wedstrijden wordt de matchdaypagina geactiveerd, waar al het nieuws, blogs, fotoverslag, tweets en Instagramfoto’s over het betreffende duel te vinden zullen zijn. Op Ajaxlife.nl kom je dus niet meer alleen om te lezen, je kunt zelf meedoen.

Natuurlijk heeft het lidmaatschap van de SVA ook zo zijn voordelen op de website. Als lid (je hoeft bij het inloggen slechts een keer je lidnummer in te vullen) kun je deelnemen aan de vele prijsvragen. Daarnaast kun je je opgeven voor een busreis van de SVA naar thuis- en uitwedstrijden. Zowel nationaal als internationaal.

Ben je lid van Ajax Jonge Schare? Dan kun je natuurlijk ook meedoen aan de vele prijsvragen en kun je jezelf opgeven als vaandeldrager of ballenjongen bij wedstrijden van Ajax 1. Het loont dus zeker om jezelf even te registreren op het vernieuwde Ajaxlife.nl.

De SVA telt op dit moment zo’n 94.000 leden en is daarmee verreweg de grootste supportersvereniging van Nederland.

Naar de website van Ajax Life