Menu
Wedstrijd Ajax – PEC Zwolle verplaatst

Wedstrijd Ajax – PEC Zwolle verplaatst

De wedstrijd Ajax – PEC Zwolle die voor zaterdagavond 2 maart op het programma stond is verplaatst. De nieuwe speeldatum is bepaald op woensdag 13 maart. De aanvangstijd blijft ongewijzigd, de aftrap is om 18:30 uur in de Johan Cruijff ArenA.

Het verzoek tot het wijzigen van dit duel is door Ajax bij de KNVB ingediend met als doel een optimale voorbereiding in aanloop naar de belangrijke en beslissende uitwedstrijd tegen Real Madrid. Ajax reist 2 dagen na de oorspronkelijke speeldatum al naar Madrid, waar dinsdag 5 maart gestreden wordt om een plek in de kwartfinale van de UEFA Champions League. 

Sportieve belang
Ajax beseft dat de nieuwe speeldatum - op een doordeweekse dag - niet voor alle fans ideaal zal zijn. Een alternatief bleek vanwege diverse organisatorische redenen, waar Ajax helaas geen invloed op heeft, niet mogelijk. Omwille van het sportieve belang is Ajax wel akkoord gegaan met dit alternatief. 

Vanuit Ajax krijgen alle supporters die een (seizoen)kaart hebben voor deze wedstrijd, binnenkort een mail met de mogelijkheid om gecompenseerd te worden indien ze verhinderd zijn op de nieuwe speeldatum. 

Lees ook: Fans genieten van open training en scoren handtekeningen

Tekst: Ajax.nl
Beeld: Ajax.nl/Louis van de Vuurst