Menu
Wedstrijdmascottes  Ajax - Borac

Wedstrijdmascottes Ajax - Borac

Donderdag 2 oktober 2008 mochten er weer een aantal Kids Club-leden meelopen als mascotte bij de UEFA-wedstrijd Ajax - Borac in de Amsterdam ArenA.

Kijk hier voor meer foto's.....

Wedstrijdmascottes Ajax - Borac

Donderdag 2 oktober 2008 mochten er weer een aantal Kids Club-leden meelopen als mascotte bij de UEFA-wedstrijd Ajax - Borac in de Amsterdam ArenA.

Nog even wachten...<p> Nog even wachten...

Het was een spannende wedstrijd voor de kids. En dan is met Klaas Jan meelopen wel heel cool!<p> Het was een spannende wedstrijd voor de kids. En dan is met Klaas Jan meelopen wel heel cool!

Hé, een andere keeper! Ook een leuke!<p> Hé, een andere keeper! Ook een leuke!

Gregory van der Wiel was in opperste concentratie.<p> Gregory van der Wiel was in opperste concentratie.

De mascottes moesten lang wachten, maar als je dan eindelijk met bijvoorbeeld Robbert Schilder het veld op mag is dat echt super!<p> De mascottes moesten lang wachten, maar als je dan eindelijk met bijvoorbeeld Robbert Schilder het veld op mag is dat echt super!

De sfeer was goed en dat was te voelen in het stadion. Evander Sno is nieuw en vindt het allemaal prachtig!<p> De sfeer was goed en dat was te voelen in het stadion. Evander Sno is nieuw en vindt het allemaal prachtig!

Darío Cvitanich is inmiddels wel gewend aan een bruisende ArenA.<p> Darío Cvitanich is inmiddels wel gewend aan een bruisende ArenA.

Hé daar hebben we Eyong Enoh, de nieuwste aanwinst!<p> Hé daar hebben we Eyong Enoh, de nieuwste aanwinst!

Bruno Silva was klaar om de aanvallers van Borac tegen te houden.<p> Bruno Silva was klaar om de aanvallers van Borac tegen te houden.

Jan Vertonghen was nog even de taktiek aan het overdenken.<p> Jan Vertonghen was nog even de taktiek aan het overdenken.

Met Thomas Vermaelen is het altijd gezellig!<p> Met Thomas Vermaelen is het altijd gezellig!

Joepie! Ik mag met Louis Suarez meelopen.<p> Joepie! Ik mag met Louis Suarez meelopen.

Daar stonden de mascottes dan!<p> Daar stonden de mascottes dan!

Ze zagen er prachtig uit!<p> Ze zagen er prachtig uit!

Momenteel is het niet meer mogelijk om je aan te melden als mascotte. Zodra dit weer kan zullen wij het communiceren via het Ajax Kids Club-blad en de Ajax Kids Club-site.