Menu
Wedstrijdmascottes Ajax - Feyenoord

Wedstrijdmascottes Ajax - Feyenoord

Op zondag 4 februari gingen tijdens de topper Ajax - Feyenoord weer een aantal Kids Club-leden het veld op met de Ajax-spelers (en Feyenoord spelers) om ze te begeleiden als wedstrijdmascottes!

Hier zie je wat foto's.

Wedstrijdmascottes Ajax - Feyenoord

Op zondag 4 februari gingen er tijdens de topper Ajax - Feyenoord weer 11 Kids Club-leden het veld op met de Ajax-spelers om ze te begeleiden als wedstrijdmascottes!

Zij waren niet de enige dit keer want er liepen ook nog eens 11 Kids Club-leden met de Feyenoord-spelers!

De uitslag van deze wedstrijd werd 4-1 voor Ajax natuurlijk! De doelpunten werden gemaakt door Wesley Sneijder (3 keer) en Tom de Mul!

Hieronder zie je de foto's...

Hij is terug bij Ajax...Edgar Davids!<p> Hij is terug bij Ajax...Edgar Davids!

De gelukkige mascotte die Davids begeleidde tijdens zijn terugkeer in het Ajax-shirt.<p> De gelukkige mascotte die Davids begeleidde tijdens zijn terugkeer in het Ajax-shirt.

Met Emanuelson.<p> Met Emanuelson.

Met Ogararu.<p> Met Ogararu.

Met Babel.<p> Met Babel.

De mascottes betreden samen met de spelers de sfeervolle ArenA.<p> De mascottes betreden samen met de spelers de sfeervolle ArenA.

De opstelling voor het begin van de wedstrijd.<p> De opstelling voor het begin van de wedstrijd.

De Feyenoord-spelers werden ook begeleid door Ajax Kids Club-leden.<p> De Feyenoord-spelers werden ook begeleid door Ajax Kids Club-leden.

Nog even handjes schudden en dan kan de wedstrijd beginnen!<p> Nog even handjes schudden en dan kan de wedstrijd beginnen!