Menu
Wedstrijdmascottes  Ajax - Groningen

Wedstrijdmascottes Ajax - Groningen

Zaterdag 18 oktober mochten er weer een aantal Ajax Kids Club-leden meelopen als mascotte bij de wedstrijd Ajax - Groningen thuis in de Amsterdam ArenA.

Kijk hier voor meer foto's.....

Wedstrijdmascottes Ajax - Groningen

Zaterdag 18 oktober mochten er weer een aantal Kids Club-leden meelopen als mascotte bij de wedstrijd Ajax - Groningen thuis in de Amsterdam ArenA.

Het feest begon al in de kleedkamers bij het ontmoeten van de andere mascottes...<p> Het feest begon al in de kleedkamers bij het ontmoeten van de andere mascottes...

Iedereen werd in Ajax-tenue gehesen voor een mooie line up...<p> Iedereen werd in Ajax-tenue gehesen voor een mooie line up...

...Je moet er tenslotte wel goed uitzien als je naast bijvoorbeeld Klaas Jan loopt!<p> ...Je moet er tenslotte wel goed uitzien als je naast bijvoorbeeld Klaas Jan loopt!

Maarten Stekelenburg is nog geblesseerd, maar meelopen met de 2e keeper van Ajax is ook helemaal super.<p> Maarten Stekelenburg is nog geblesseerd, maar meelopen met de 2e keeper van Ajax is ook helemaal super.

Wow, wat mooi om het stadion samen met Gabri vanaf deze kant te zien!<p> Wow, wat mooi om het stadion samen met Gabri vanaf deze kant te zien!

Deze mascotte wist het nog niet, maar hij liep mee met de enige doelpuntmaker van de wedstrijd: Oleguer!<p> Deze mascotte wist het nog niet, maar hij liep mee met de enige doelpuntmaker van de wedstrijd: Oleguer!

Rasmus Lindgren had er zin in, net zoals zijn mascotte!<p> Rasmus Lindgren had er zin in, net zoals zijn mascotte!

Thomas Vermaelen was in opperste concentratie.<p> Thomas Vermaelen was in opperste concentratie.

Wat cool om Urby Emanuelson van dichtbij te zien.<p> Wat cool om Urby Emanuelson van dichtbij te zien.

Jeffrey Sarpong samen met jong talent van de Ajax Kids Club.<p> Jeffrey Sarpong samen met jong talent van de Ajax Kids Club.

Muy bien om met Bruno Silva mee te lopen!<p> Muy bien om met Bruno Silva mee te lopen!

Maar allez, met Jan Vertonghen op de foto is ook niet mis!<p> Maar allez, met Jan Vertonghen op de foto is ook niet mis!

Last best met Luis Suarez!<p> Last best met Luis Suarez!

Momenteel is het niet meer mogelijk om je aan te melden als mascotte. Zodra dit weer kan zullen wij het communiceren via het Ajax Kids Club-blad en de Ajax Kids Club-site.