Menu
Wedstrijdmascottes  Ajax - MSK Zilina

Wedstrijdmascottes Ajax - MSK Zilina

Donderdag 6 november 2008 mochten er maar liefst 22 Kids Club-leden meelopen als mascotte bij de UEFA-wedstrijd Ajax - MSK Zilina in de Amsterdam ArenA. En ze hebben geluk gebracht!

Kijk hier voor meer foto's.....

Wedstrijdmascottes Ajax - MSK Zilina

Donderdag 6 november 2008 mochten er maar liefst 22 Kids Club-leden meelopen als mascotte bij de UEFA-wedstrijd Ajax - MSK Zilina in de Amsterdam ArenA. En ze hebben geluk gebracht! Ajax won met 1-0 dankzij een mooie goal van Luis Suarez.

Oh wat spannend, ik loop met Klaas Jan mee!<p> Oh wat spannend, ik loop met Klaas Jan mee!

Het is ook heel speciaal om als enige met een keeper mee te lopen. En dan nog wel zo'n goeie!<p> Het is ook heel speciaal om als enige met een keeper mee te lopen. En dan nog wel zo'n goeie!

De sfeer in het stadion was goed en dat voelden de jongens.<p> De sfeer in het stadion was goed en dat voelden de jongens.

Zou het helpen dat ik mascotte ben van Gregory vandaag?<p> Zou het helpen dat ik mascotte ben van Gregory vandaag?

Als we nu heel goed ons best doen winnen we misschien wel met 5-0!<p> Als we nu heel goed ons best doen winnen we misschien wel met 5-0!

Deze jongen bleef maar stralen van geluk. Kijk, Thomas Vermael van dichtbij!<p> Deze jongen bleef maar stralen van geluk. Kijk, Thomas Vermael van dichtbij!

Nog even en dan sta ik voor Oleguer op het veld voor de line up!<p> Nog even en dan sta ik voor Oleguer op het veld voor de line up!

Hoe leuk is het om met Urby mee te lopen. Wat een super speler!<p> Hoe leuk is het om met Urby mee te lopen. Wat een super speler!

Daar loop je dan in je mooie Ajax-tenue en naast Jan Vertonghen.<p> Daar loop je dan in je mooie Ajax-tenue en naast Jan Vertonghen.

Natuurlijk is het ook leuk om met Suarez mee het veld op te lopen. Lucky rende er snel achteraan!<p> Natuurlijk is het ook leuk om met Suarez mee het veld op te lopen. Lucky rende er snel achteraan!

Dan de line up...Wat een mooi gevoel om hier in de Amsterdam ArenA te staan!<p> Dan de line up...Wat een mooi gevoel om hier in de Amsterdam ArenA te staan!

De kids die met MSK Zilina mee liepen deden het ook super!<p> De kids die met MSK Zilina mee liepen deden het ook super!

Momenteel is het niet meer mogelijk om je aan te melden als mascotte. Zodra dit weer kan zullen wij het communiceren via het Ajax Kids Club-blad en de Ajax Kids Club-site.