Menu
Wedstrijdmascottes Amsterdam Tournament

Wedstrijdmascottes Amsterdam Tournament

Het was voor de mascottes van het Amsterdam Tournament erg spannend. Niet alleen werd er met de aanvoerder van Ajax meegelopen. Ook de aanvoerders van Inter, Sevilla en Arsenal konden rekenen op de begeleiding van een lid van de Kids Club.

Wedstrijdmascottes Amsterdam Tournament

Martijn en Bernard waren de mascottes bij de openingswedstrijd Sevilla - Inter.<p> Martijn en Bernard waren de mascottes bij de openingswedstrijd Sevilla - Inter.

Het was voor de mascottes van het Amsterdam Tournament erg spannend. Niet alleen werd er met de aanvoerder van Ajax meegelopen. Ook de aanvoerders van Inter, Sevilla en Arsenal konden rekenen op de begeleiding van een lid van de Ajax Kids Club.

Roy en Tim liepen met de aanvoerders van Ajax en Arsenal mee op dag 1 van het Amsterdam Tournament.<p> Roy en Tim liepen met de aanvoerders van Ajax en Arsenal mee op dag 1 van het Amsterdam Tournament.

Arsenal en Sevilla openden dag 2 en werden begeleid door Matijn en Daniël.<p> Arsenal en Sevilla openden dag 2 en werden begeleid door Matijn en Daniël.

Machano liep trots mee met de aanvoerder en tevens keeper van Ajax Maarten Stekelenburg.<p> Machano liep trots mee met de aanvoerder en tevens keeper van Ajax Maarten Stekelenburg.

Sven liep als laatste Kids Club-lid het veld op met de aanvoerder van Inter.<p> Sven liep als laatste Kids Club-lid het veld op met de aanvoerder van Inter.