Menu
Wedstrijdverslag Patrick Stange

Wedstrijdverslag Patrick Stange

Beste Ajax Jonge Schare, Ik had met het penalty spel kaartjes gewonnen voor de wedstrijd Ajax-NEC. Hier volgt een wedstrijd verslag.

De wedstrijd is begonnen. Ajax begint sterk en krijgt een paar grote kansen. Maar dan een corner van NEC in de 6de minuut die in de rebound binnen wordt geschoten door Wielaert. 0-1. Ajax zet meteen de aanval in komt in de 12de minuut op gelijke hoogte door een goede actie van Markus Rosenberg die het uiteindelijk zelf afrond. 1-1.


Na een felle begin fase doen beide ploegen het wat rustiger aan. Ajax creerde wel kansen maar steeds stond Babos in de weg die uitstekend stond te keepen. In de 2de helft begon Ajax goed met een kans. Maar Nec kreeg ook een paar goede kansen door gevaarlijke counters. Verder gebeurde er weinig. In de slotfase van de wedstrijd werd het nog even spannend. NEC kreeg een grote kans maar Stekelenburg zat er goed bij. Daarna was het Ajax. Een gevaarlijke voorzet van Nigel de Jong werd gepakt door Babos voordat Klaas Jan Huntlaar kon binnenkoppen. Het blijf dus 1-1 maar ik heb wel genoten van de wedstrijd.

Groetjes van Patrick Stange

Wil jij ook kaartjes winnen voor een wedstrijd van Ajax, speel dan het Ajax Jonge Schare-penaltyspel. Klik hier.