Menu
Weekend League: Hagebeuk en Tore met perfecte score

Weekend League: Hagebeuk en Tore met perfecte score

De eSporters van Ajax hebben een sterk weekend beleefd. Zowel Dani Hagebeuk als Tore won al zijn potten, terwijl kersverse Ajacied Gabor Szertesi 27 van de 30 duels als beste van het veld stapte.

Gabor Szertesi tekende afgelopen week zijn 1e officiële eSports-contract bij Ajax en moest direct aan de bak in de Weekend League. De Hongaar begon sterk en won zijn eerste 15 potjes, maar verloor toen 2 potjes achter elkaar. Hierdoor was een plek in de top 100 niet meer mogelijk. Hij toonde zich wel mentaal sterk door de laatste wedstrijden te winnen met 12-1. Gabor eindigde op 27-3.

Hagebeuk en Tore onverslaanbaar
Tore wist al een aantal weekenden geen top 100 af te dwingen, maar liet dit weekend van zich horen. En hoe! De Braziliaan speelde sterk en behaalde daarmee een perfecte score: 30-0! Momenteel verblijft Tore samen met Joey Calabro in een hotel om te oefenen voor de EA SPORTS FIFA 19 Global Series Playoffs. Doordat Calabro technische problemen had, kwam hij niet in actie. De Amerikaan diende dit weekend als coach voor Tore.

30-0 Baby! ❌❌❌ pic.twitter.com/dTDcwR4LSZ

— Dani Hagebeuk (@DaniHagebeuk) 16 juni 2019

Ook lukte het geen enkele tegenstander om Dani Hagebeuk te verslaan. De Amersfoorter was op dreef en begint in vorm te raken voor de Global Series. Deze vinden van 3 tot 7 juli plaats in Hamburg voor Xbox-spelers. De Global Series voor de PS4 worden van 10 tot 14 juli gespeeld in Berlijn. Op beide consoles komen de beste 64 spelers in aanmerking voor dit toernooi.

Huidige stand Ajacieden:
Dani Hagebeuk nr. 6, XBOX
Tore nr.13, PS4
Joey nr. 16, XBOX
Gabor nr. 102, XBOX

Lees ook: Gabor Szirtesi wint FIFA-contract bij Ajax

Tekst en beeld: Ajax.nl