Menu

Weinig verrassingen op laatste training voor RBC

Trainer Ronald Koeman handhaaft tegen RBC in grote lijnen het elftal dat speelde tegen Olympique Lyonnais. Althans, als we af kunnen gaan op de laatste training van vrijdagochtend. Daarin begon Wamberto 'met een hes', maar dat was ook de enige wijziging.

Yakubu stond wederom naast Chivu in de basis. Koeman koos niet voor Bergdølmo of Pasanen, van wie een van twee toch dinsdag tegen Internazionale aan de slag zal moeten. Yakubu is namelijk voor een duel geschorst. Bergdølmo zit zelfs niet bij de selectie voor RBC. De Noor heeft last van een fikse verkoudheid.

Wamberto speelde dus in plaats van Sikora maar de rechtsbuiten verving hem na een korte oefensessie 'afronden op het doel' met Tonny Bruins Slot en Machlas wel. De Braziliaan kreeg de soort masterclass samen met Mido. De Egyptenaar kwam in het derde deel van de oefenpartij voor Jari Litmanen als nummer 10 en Sikora bleef staan. Andy van der Meyde en Jari Litmanen werden daarna onderricht in het afwerken op doel.

Na de partij bleven Chivu, Van der Meyde, de jarige Witschge, Pienaar en Galasek nog even staan om hun vrije trappen op Didulica af te vuren.