Menu

Welkom bij de persconferentie...

Tien Kids Club-leden kregen van de Ajax-sinterklaas op 5 december een echte surprise. Zij mochten een speler interviewen tijdens de allereerste kinderpersconferentie van de Ajax Kids Club! En deze speler was niemand minder dan Rafael van der Vaart!

De jonge journalisten werden ontvangen in de officiële perskamer van Ajax. Daar kregen zij een heuse persmap met informatie over Rafael van der Vaart en wachtten zenuwachtig op de komst van de Ajacied. David Endt, de teammanager van Ajax 1, leidde de persconferentie. Hij heette de aanwezige pers; welkom en introduceerde hét voetbalidool van dit moment: Rafael van der Vaart.

De kids mochten ieder drie vragen stellen, die geduldig door Rafael werden beantwoord. Zo kwamen zij te weten dat hun held erg van patat houdt, maar absoluut niet van boontjes en dat hij in de jeugd in de spits en zelfs op doel heeft gestaan!

Ben je nieuwsgierig naar de rest van deze exclusieve persconferentie? Lees dan het Ajax Kids Club-blad nr. 2. Deze valt eind december bij je in de bus... alleen als je lid bent van de Ajax Kids Club natuurlijk!