Menu
Werder verliest in Bundesliga

Werder verliest in Bundesliga

Werder Bremen, volgende week woensdag de tegenstander van Ajax in het UEFA Cuptoernooi, leed zondagavond een gevoelig verlies tegen Schalke 04. Voor eigen publiek verloor Werder de topper met 0-2.

Tot zondagavond mocht Werder Bremen zich de trotse lijstaanvoerder van de Bundesliga noemen. Op basis van een (veel) beter doelsaldo lukte het Werder tot gisteren om Schalke 04 achter zich te houden. Net als de Bremense formatie speelde ook de ploeg uit Gelsenkirchen 42 punten bijeen in de eerste negentien duels.

In het Weserstadion werd Peter Lövenkrands de grote man. Hij nam beide treffers voor zijn rekening en loodste Schalke 04 hoogstpersoonlijk voorbij Werder. Schalke is daarmee de nieuwe koploper in de Bundesliga.

Ajax speelt woensdag 14 februari zijn eerste wedstrijd in de derde ronde van het UEFA Cuptoernooi in het Weserstadion tegen Werder Bremen. Acht dagen later volgt de return in de Amsterdam ArenA. De kaartverkoop voor de returnwedstrijd is in volle gang. Lees hier meer over de voorverkoop van Ajax - Weder Bremen.