Menu

Wie heeft de oplossing voor het gras-probleem in de Arena?

Willem II wil vooraf trainen in de Arena, de f-side laat er echte koeien op rondgrazen en Co Adriaanse is nog op zoek naar een Willy Wortel met groene vingers. De discussie rondom de grasmat in de Amsterdam Arena blijft actueel. Tijdens het bekerduel vrijdag tegen Vitesse vlogen de plaggen in het rond. Na slechts één duel te hebben gespeeld moeten delen van de 24e grasmat al weer vervangen worden.

Een gekke koeien-actie woensdag in de Arena. Twee koeien gaven een ludieke actie van de f-side kleur door zich te mengen onder de demonstranten. Wetenschappers, grascommissies en andere wijzen hebben zich al over de problematiek gebogen. Maar misschien ligt het antwoord dichter bij dan we vermoedden. De redactie van Ajax Life en Ajax Internet is benieuwd of misschien onder supporters een idee leeft om het gras weer te laten groeien in ons stadion. Stuur je inzendingen (liefst met oplossing) naar ons en we plaatsen deze op de website en in de krant. Alleen inzendingen met naam, plaatsnaam en e-mailadres komen in aanmerking voor plaatsing.

Stuur je reactie naar: web@ajax.nl (vermeld in het subject: Ajax Life), of: Redactie Ajax Life, Postbus 12522, 1100 AM Amsterdam. Meer over de koeien-actie in de Arena 31/01 Koeien ondersteunen actie Ajax-supporters in de Arena 31/01 Co Adriaanse: 'We zijn op zoek naar een Willy Wortel' 31/01 Bob Haarms: 'We doen er echt alles aan' 31/01 Brievenrubriek: Wie weet een oplossing? Meer over de koeien-actie in de Arena 31/01 De Ajax Ster: Spectaculaire supportersactie in de Arena 31/01 Ajax Foto Side: F-side laat koeien grazen 31/01 Luister naar wat Clara en Bertha er van vinden[geluidsfragment]