Menu
Wij zoeken jou voor Ajax StreetWise!

Wij zoeken jou voor Ajax StreetWise!

Ben jij Ajax StreetWise? Zit jij in groep 7 of 8 van een basisschool in Amsterdam? Houd dan woensdag 30 maart vanaf 13:00 uur vrij!

Op woensdag 30 maart vindt namelijk de eerste Ajax StreetWise Clinic plaats op het Sumatraplantsoen in Amsterdam. De Ajax-spelers gaan dan op zoek naar de beste voetballers (jongens en meisjes) voor hun Ajax-stadsdeelteam. Natuurlijk zijn er verder leuke Ajax-activiteiten voor alle kinderen!

De Ajax Foundation gaat met StreetWise op zeven basisscholen in de verschillende Amsterdamse stadsdelen les geven. De speciale Ajax-lessen duren telkens een week per school. Naast de lessen met Ajax-lesmateriaal worden er ook twee voetbalclinics (30 maart en 20 april) op straat georganiseerd. Bij deze clinics zal de gehele Ajax-selectie aanwezig zijn. Ook houden Ajax-scouts de straatvoetbaltalentjes (10 -12 jaar) scherp in de gaten. Ze selecteren per stadsdeel de beste spelers. Selectie vindt plaats op basis van voetbaltalent en de gedragsaspecten respect en ambitie. De grote finale wordt op 11 mei gehouden.

Word vrienden van de Ajax StreetWise Hyve!

Kijk hier voor meer informatie over het Ajax StreetWise project