Menu
Willem Schoevaart jubilaris der jubilarissen

Willem Schoevaart jubilaris der jubilarissen

Tijdens de traditionele jubilarissendag van Ajax was er een wel heel bijzondere jubilaris. Willem Schoevaart vierde zijn 75-jarig lidmaatschap van Ajax. De nog immer als archivaris actieve Schoevaart kreeg een prachtige kristallen karaf met inscriptie. Naast dit kroonjuweel van Ajax, kregen nog negen leden een blijvende herinnering van hun club.

De bordjes en spelden zijn voor Willem Schoevaart al jarenlang op. Nadat een jubilaris 60 jaar bij de club zit, mag de clubman zelf een cadeau kiezen. De archivaris bezit inmiddels een prachtig Ajax-horloge en kreeg voor zijn 75-jarig jubileum een kristallen karaf.

De heer Jan Neefjes is inmiddels al zestig jaar lid van Ajax. Hij kreeg op de gouden speld die hij tien jaar eerder kreeg, een fraai briljantje.

De 'jonkies' onder de jubilarissen krijgen voor hun 25-jarig lidmaatschap een kleurrijk Ajax-bord. Dit jaar kregen Joop van Nielen, Henk van Teunenbroek, Dennis Heijt, Dick Schoenaker, Peter Kalse en Mark Vrolijk het bord.

Rob Lissauer en Wim Stuut kregen uit handen van voorzitter John Jaakke een delftsblauw bord op naam voor hun 40-jarig jubileum.

Archivaris Willem Schoevaart gaat op naar het 80-jarig lidmaatschap. ,,Nou, rustig aan hoor", tempert het erelid - te herkennen aan het kroontje op de gouden Ajax-speld - het enthousiasme. ,,Rustig aan, want dan breekt het lijntje niet."