Menu
Win de kicksen van Sigthórsson!

Win de kicksen van Sigthórsson!

Het is bijna herfstvakantie en dat betekent dat de Ajax Clinics eraan komen! In samenwerking met Ajax-techniektrainer Ronald de Boer is er een geheel vernieuwd trainingsprogramma opgesteld. Ajax Camps & Clinics biedt jongens en meisjes tussen de 6 en 16 jaar de kans om een hele dag te trainen als een Ajax-speler in het allernieuwste adidas Ajax Clinic-shirt. Onder alle inschrijvingen wordt een paar kicksen van Kolbeinn Sigthórsson verloot!

Bij de Ajax Clinics op sportcomplex de Toekomst zal er ook op de Athletic Skills Track worden getraind, waar onder andere wordt gewerkt aan het atletisch vermogen. Er deden altijd al meiden mee met Ajax Camps & Clinics, maar met de start van de Ajax Vrouwen is nu ook de eerste echte Ajax Meiden Clinic een feit. Op 25 oktober wordt deze voor het eerst op De Toekomst gehouden, exclusief voor meiden. Het trainingsprogramma voor de Ajax Meiden Clinic is samen met de staf van de Ajax Vrouwen team opgesteld. Alle deelnemers ontvangen een gratis toegangsbewijs voor de Ajax Experience.

Onder alle deelnemers aan de Ajax Clinics worden de originele wedstrijdschoenen van Kolbeinn Sigthórsson verloot. Schrijf je snel in via onderstaande link. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Foto: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Meer informatie en aanmelden